DOBRODOŠLA, DOBRODOŠEL!

Zase in za svoje najbližje se potrudim poiskati naravno rešitev, če je le možno. Pa naj gre za ohranjanje zdravja, pripravljanje čistil, svoje kozmetike, kaj krasnega za pod zob ali ko je potrebo zvariti kak pripravek za razne težavice.Dobra pol leta pa je moja in najina največja učiteljica življenja najina mala žabica!  Slednje me je pripeljalo tudi do eteričnih olj dōTERRA. 100% naravnih in čistih. Končno ni več potrebno kukati po sestavinah, lahko samo še iščem načine, nove recepte in ideje, kako na videz nemogoče stvari pripraviti sama, ceneje, hitro in sebi ter okolici varen način! 

Vse kar izkušam in ustvarjam si želim podeliti tudi med vas. na tej strani lahko najdete 1001 način uporabe eteričnih olj, namenske kremice, mešanice olj, domačih čistil, pa tudi kakšne kulinarične posebnosti, kjer se lahko uporabi tudi eterična olja. Če vas kaj zanima, povprašajte! Če imate predloge, pokomentirajte in predlagajte! Soustvarjamo skupaj, za nas in naše male pikce pokce 

Maja Čebašek
Independent Product Consultant/Wellness Advocate št. 983829Več o izdelkih, ki me tako navdušujejo, najdete tukaj (spletni nakupovalni katalog): http://www.mydoterra.com/mace/.

Več info o uporabi eo v FB-skupini Eterična olja dōTERRA

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.