INTRO KIT

ZA PRVE KORAKE v svetu naravnih in terapevtskih ETERIČNIH OLJ ti priporočam SET INTRO KIT, ki vsebuje 5ml-stekleničke eteričnih olj SIVKE (1x), LIMONE (1x) in POPROVE METE (1x).

SIVKA (Lavandula angustifolia) Lavender
**POMIRJA**
Za miren spanec (zvečer na podplate), za pomiritev pikov insektov, za pomirjujočo kopel, proti potovalni slabosti (na zapestje ali med dlani in inhaliraj), za sončne in navadne opekline, za pomiritev razdraženega otročiča (na hrbet, roke ali noge), proti pleničnemu izpuščaju, za občutljivo in kožo po depilaciji, za suhe in razpokane ustnice, s poprovo meto za masažo lasišča, za slastne ribje jedi in sladice!

LIMONA (Citrus limon) Lemon
**ČISTI in ZDRAVI**
Kot antioksidant kapljico v stekleničko z vodo, za dvig razpoloženja v difuzorju (v prostor) ali direktno na zapestje, kapljica na žlički medu proti bolečemu grlu, z deviškim kokosovim maslom za dnevno nego nohtov, direktno na herpes proti kljuvanju, kapljica limone in poprove mete na zobno ščetko za osvežitev, v difuzorju za nevtraliziranje neprijetnih vonjav v prostoru, za odstranjevanje žvečilke, nalepk, maščobe ali smole iz tkanin, za čiščenje kopalnice in kuhinjskih površin, z olivnim oljem za poliranje lesnih površin.

POPROVA META (Mentha piperita) Peppermint
**STIMULATOR + za DIHALA **
Za umiritev trebušnih in prebavnih težav (namaži na trebuh, podplate ali spij kapljico v kozarcu vode), z limono v vodi za osvežitev zadaha, v difuzorju ali ob nosu s kokosovim oljem za odprtje sinusov, s sivko na utrujenih mišicah in sklepih, za zmanjšanje apetita vdihavaj med obrokom, za ohlajanje v kopel za noge, inhaliraj v času potovanja (proti slabosti), za stimulacijo lasišča kar v tvoj šampon, s sivko in limono v času alergij, za zbranost pri učenju z vodo v razpršilki na otrokovo majico!


..in še in še..  

Komentarji

  1. IZKUŠNJE: res krasen komplet s katerim se najbolje spozna učinkovanje eo. Mi smo sicer najprej kupili kar Family Physician Kit, ampak sem na pričetku poleg dodatno kupljenega čajevca, največ uporabljala ta eo. Sivko sploh, limono za čiščenje, poprovo meto za glavobol. Z dihali na srečo še ni bilo težav. Je pa poprova meta precej močna za najmlaajše, bolj priporočam uporabo evkalipta (Evcaliptus radiata).

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.