Mešanica eo BREATHE

Mešanica eteričnih olj BREATHE je najbolj primerno ko so prisotni KAŠELJ IN VNETJA DIHAL, ASTMA, BRONHITIS in nasploh vse respiratorne težave. Čisti in podpira delovanje dihalnega sistema. 


SESTAVINE: evkaliptus; lovor; limona; čajevec; poprova meta; ravensara aromatica.

UPORABA: Maže se lahko na prsi, zgornji del hrbta, na stopala. V primeru močnega kašlja - ponavljate lahko večkrat čez dan ali ponoči, dokler kašelj ne pojenja. Odsvetuje se vlažilec zraka, bolj priporočen (v prostor kjer je npr. otrok) je difuzor (3-4 kapljice), lahko tudi preko noči. Lahko ga kanemo na mokro brisačko poleg vzglavnika, lahko se ga inhalira. Lahko naredimo kopel z 1 kapljico (za dojenčke, male otroke,..) mešanice in v milu, da ga maščoba raztopi in razporedi po kopeli. Dihalne poti in zamašen nosek odpira tudi vroča para v kopalnici (otroka odnesemo tja npr. ko se eden od staršev tušira, preverjeno). Pa seveda v času obolenja pijemo veliko tekočine, povečamo vnos vitamina C..

Pri DOJENČKIH so najprimernejše mesto PODPLATI (15ml baznega olja in 1k mešanice eo Breathe), ki jih nato prekrijete z nogavičkami, da si otrok eo ne zanese v oči. Mažemo zjutraj in zvečer. Od 6-9 meseca (po lastni presoji) dalje lahko na 1-2dcl vode 1 kapljica mešanice in dolivamo v inhalator.

Pri OTROKU lahko mažemo na eno ali vsa tri mesta, prav tako 1 kapljico na 10ml baznega olja, vsa mesta potem enako prekrijte, otroka oblečete, da si olja ne zanese v oči in ga grejte npr. s termaforjem. Slednje bo pospešilo delovanje eo, tudi izkašljevanje,.. Mažemo 3 x dnevno. Če ima otrok že nekaj let, lahko kanete kapljico v njegove dlani, naj pomane in inhalira.

Če mešanica eo Breathe deluje slabše, delovanje ojača kadilna bosvelija (Frankincense) - dodate 1k tega k 1k Breatha.

15ml

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.