Pik ose

Eterična olja sem do sedaj resda preizkušala kar v široki paleti, nasploh Family Physician Kit in v zadnjem mescu nabor novih eteričnih olj, za te in one težavice.. Mislila sem da so bile to težavice.. ampak včeraj sem bila bolj kot vse na svetu vesela čajevca! 

V našo 8-mesečno pikico je ob deževnem vremenu, ki smo ga preživljali na gugalnici pod nadstreškom, kot strela z jasnega priletela osa in jo pičila direktno v vrat! Ne vem če sem bila kdajkoli v življenju tako prestrašena, v glavi so se mi odvrteli vsi možni scenariji. Imeli smo čebulo, ampak sem stekla po čajevec v drugo nadstropje in ji mesto pika že v 2 min po piku namazala z njim, oteklina je bila v premeru več kot 5 cm, prst se mi je ugreznil slab centimeter globoko, po prihodu do pediatra (30 min od pika) pa že občutno izginevala. Ko smo končno prišli na vrsto pri pediatru, naju je vprašala če sva prepričana da jo je pičila osa? Mala pa je bila že back on track, vsa vesela in nasmejana.

Tako se je srečno zaključil včerajšnji dan, pomnila pa ga bom za vedno. Pikica, imava te najrajši na svetu! 

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.