CLARYCALM (Solace)


Mešanica za ženske, ki pomaga ob PMS, menstrualnih težavah, neravnovesju hormonov in ob menopavzi.


SESTAVINE: eterična olja muškatna kadulja, sivka, bergamotka, rimska kamilica, cedra, ilang-ilang, pelargonija, janež, seme korenja, palmarosa, navadna konopljika.

UČINKOVANJE: zmanjšuje moč krčev, zmanjšuje oblivanje, odpravlja slabost in razpoloženjska nihanja.

NANOS:
- OB MENSTRUACIJI: 3x porolamo po bolečem predelu na trebuhu.
- HORMONSKO NERAVNOVESJE: nanos na podplate, zatilje ali območja pulza.
- PMS, MENOPAVZA (zelo priročno na poti): nanos na točke pulza, zatilje, senca ali podplate.

10ml Roll-On

Komentarji

  1. IZKUŠNJE: Znanki velikokrat res pomaga pri vstopanju v obdobje mene. Meni pa umiri res omotično počutje in izčrpanost pri mesečnem ciklu, sploh sedaj po porodu, ko se verjetno vse skupaj še postavlja na stare tire. Da ne omenjam polne lune.. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.