DOPUST!


Pa smo tudi mi prišli z dopusta, s seboj pa smo imeli naslednje in smo za to zelo hvaležni :)

- razpršilka z destilirano vodo in mešanico eo OnGuard: prav mi je prišla za razkuževanje igračk naše male žabice.
- mešanica eo za afte: destilirana voda z eo limone, čajevca, klinčkov, OnGuard in poprove mete. Pomagalo dragemu za afto na dlesni, meni pa za razjedo na jeziku. Špricala sem si na 2-3h in do večera pozabila da me je zjutraj še vse močno bolelo.
- domači deodorant iz kokosovega olja, škroba, sode bikarbone in z eo limone, sivke, čajevca in OnGuarda. Zdržal vse napore in prijetno tople dneve :)
- čisto karitejevo maslo: za mehke in zdrave ustnice, za blažitev pikov.
- domača kremica za problematično kožo iz kokosovega olja, karitejevega masla, svetlinovega olja in eo sivke, čajevca, kadilne bosvelije, origana, poprove mete in onguarda. Za prijetno osvežitev ogorele kože zvečer in ob prijetno toplih septembrskih jutrih.
- eo Terrashield: imela s seboj, pa ni bilo videti komarjev in zato se nismo namazali. Ampak! Neke noči nas je en nepridiprav vseeno uspel popikat, na srečo smo imeli s seboj eo čajevca, ki smo si ga namazali po nekaj pikih takoj zjutraj. Pikici sem postopek ponovila še 2x čez dan, nato še enkrat z eo sivke in jutranja zateklina je do večera izginila.
- eo Onguard: reševal pred pričetkom herpesa in pomagal razpršilki, da se je afta prej zacelila.
- eo muškatna kadulja: ob luni mi po porodu nagajajo tako hormoni kot nespečnost, s sivko sta mi pomagali umirit lunino nevšečnost in me končno uspavali.
- eo DeepBlue: ob glavobolu zadnji dan, mi sivka ni pomagala, deepblue je na srečo rešil težavo. Lepo je ko kar naenkrat pozabiš da je bolela glava :)
- eo kadilna bosvelija: vesel si naravne senčke pod borovci, pod katerimi smo se stalno skrivali in mazali s fino naravno kremo za sončenje. Je pa res da so ti borovci včasih prenizki in glej ga zlomka si hitro uspeš fino opraskat glavo, sivka in kadilna bosvelija sta pomagali hitro zacelit ranico o kateri danes ni ne duha ne sluha več.
- eo limonska trava: je malo osvežila kar dolgo pot domov v avtomobilu.
- čisto hladno stiskano kokosove olje pa prijetno skrbi za nego ritke naše pikice :)

Prijetno je ustvarjati z doTERRO! :D

Komentarji

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.