NAGRADNA IGRA

Mesec je zopet naokoli in V MOJI SKUPINICI spet TEČE NAGRADNA IGRA! 


Da bo NAGRADA letnemu času primerna in uporabna, sem za vas pripravila dve mešanici eo, ki sta primerni tudi za otroke:
- ONGUARD v mandljevem olju (5ml): za odpornost ali že ob bolezni na podplatke.
- BREATHE v mandljevem olju (5ml): ob prehladih in ostalih dihalnih težavah na prsi, zatilje in zgornji del hrbta.

KAKO SODELOVATI? 

PRIJAVI SE V SKUPINICO, všečkaj objavo IN v komentar pripiši kaj vse tebi in tvojim najdražjim pomaga sedaj ob vstopu v vrtec, šolo, ko v službi spet delamo s polno paro. Ne nujno samo z eo, dobrodošli vsi predlogi domače naravne lekarne Da si malo izmenjamo znanje in izkušnje!

Vsi ki objavo komentirate do tega ČET (18.9.) do 21h - izžrebam enega in mu na svoje stroške pošljem prikazani mešanici!

Zdaj pa hitro pisat komentar! 

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.