PURIFY

Mešanica eo z osvežujočo aromo, odpravlja neprijetne vonjave, čisti zrak in odlično varuje v času sezonskih bolezni. Je ena najbolj priljubljenih mešanic doTERRA.

SESTAVINE: eo limone, limete, sibirska jelka, avstrijska jelka, smreka, limonska trava, čajevec, koriander.


TOPIČNO:
- PIKI INSEKTOV: če nanesemo takoj po piku izniči strup, omili srbenje in bolečino.
- DOMAČI DEODORANT: odlična izbira za enostaven in učinkovit domači deodorant.

V PROSTORU:
- ZA ČIŠČENJE in osveževanje ZRAKA: 3-4 kapljice v difuzorju za 20 min.
- OSVEŽILEC ZRAKA v manjših prostorih (tudi v avtomobilu): kapnite 1-2 kapljici na bombažno kroglico in jo varno pripnite pred ventilator.
- ČIŠČENJE POVRŠIN: v manjšo razpršilko z destilirano vodo kapnite 5 kapljic mešanice in s sprejko očistite želene površine.
- PRANJE PERILA: za izničenje smradu pri bolj umazanem perilu dodajte nekaj kapljic mešanice v predalček za mehčalec ob izpiranju.

POSEBNOSTI:
- ni za interno uporabo.
- zaradi vsebnosti citrusov mora med nanosom in izpostavljenostjo soncu preteči 12h.

15ml.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.