SERENITY

Mešanica eo za pomirjanje telesa in duha, osveži misli, popelje v sladek spanec, v difuzorju se sprošča v krasno subtilno aromo, zmanjšuje napetost in pomirja čustva. Najboljše darilce za naše najmlajše, novorojenčke in dojenčke, ki jih pesti nemiren spanec

GLAVNE SESTAVINE: sivka, sladki majaron, rimska kamilica, ilang-ilang, havajska sandalovina, absolut vanilijevega stroka. TOPIČNO:
- ZA SLADEK SPANEC: 1-2 kapljici na podplate, za odrasle tudi na zatilje. Za najmlajše nujno na bazno olje v razmerju 15ml baznega olja (malo večji otroci lahko 10ml) in 1 kapljico eo. Prste si lahko obrišemo kar na vzglavnik ali na pižami, da podaljšamo učinek delovanja.
- SPROŠČUJOČA KOPEL: 2-3 kapljice v milo predno ga damo v kopel.
- STRES, POVIŠAN KRVNI TLAK, GLAVOBOL: 1- kapljico na pulzne točke in/ali točke bezgavk (umirja delovanje limfnega sistema).

V PROSTORU:
- ZA SPROSTITEV: 3-4 kapljice v difuzorju.
- AROMATIČNA VERIŽICA: 1-2 kapljici na pluto, les za zmanjševanje občutka strahu, stresa.

POSEBNOSTI: ni za interno uporabo.

15ml

Komentarji

  1. IZKUŠNJE: včasih nam je pomagala že eo sivka sama, velikokrat pa tudi Serenity.. dojenčici v baznem olju na podplatke in čez nogavičke, ko je prišlo obdobje nemirnega spanca in smo se preko noči neštetokrat prebujali, Pa tudi meni, sploh v času polne lune. kombinirala sem jo z eo muškatne kadulje na zapestje.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.