BALANCE

Mešanica za sproščanje celotnega telesa, pomirja utrujene mišice in sklepe, spodbuja umirjenost in uravnoteži čustveno stanje posameznika. Njeno glavno sestavino, jelko, so Indijanci uporabljali v zdravilne in spiritualne namene, saj pomirja tako telo kot duha. Večina ostalih eo pomirja mišice in sklepe, sprošča telo ter spodbuja prekrvavitev telesa, kadilna bosvelija pa celostno zdravi prav vsako celico in ji vrača vitalnost.

GLAVNE SESTAVINE: smreka, kafra, modri vratič, kadilna bosvelija, prava kamilica.


TOPIČNO:

- PRED ODHODOM V SLUŽBO: 1-2 kapljici namažemo na podplate. Tako bo lažje preživeti stresen dan ali dan ko bo potrebno veliko stati na nogah.
- AROMATOUCH tehnika masaže: zelo primerno olje.
- STRAH, NERVOZA (tudi depresije), LABILNOST, MENOPAVZA, MENSTRUALNE TEŽAVE: 1-2 kapljici na PULZNE TOČKE, zapestje ali vrat nas zelo pomirita.

- GLAVOBOL: 1-2 kapljici na senca, zatilje.

V PROSTORU:
- ZA POMIRITEV, PRIJETNO VZDUŠJE: 3-4 kapljice v difuzorju za 20 min. Lahko tudi v razpršilki z vodo npr. za čas dolgega potovanja.

POSEBNOSTI: ni za interno uporabo.

15ml.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.