OKTOBRSKA NAGRADNA IGRA

Woohoo, sredina novega meseca je spet tu! ;) NAGRADNA IGRA je čas ko vas z veseljem obdarim!

Tokrat vam predstavljam olje meseca, limono, ki je res multiuporabna, pri nas nepogrešljiva pri vsakršnem čiščenju in pranju. Nagrada bo ta mesec preizkušen recept za krasno in gladko kožo na podplatih.

Srečna izžrebanka ali izžrebanec bo prejel 5 ml eo limone in pripravljeno solno kopel za noge s kamilico (zelo koristen odpadek pri izdelavi macerata kamilice) in eo grenivke.

Če želiš sodelovati, hitro v mojo FB skupinico, všečkat in komentirat to objavo. Kaj naj bo tema komentarja ta mesec? Eterična olja v kulinariki, napišite kaj krasnega ste že spekli, skuhali, zmiksali, ustvarili v vaši kuhinji z eteričnimi olji. Če vam to sedaj še ni uspelo, napišite kaj vse bi ustvarjali!

Všečke in komentarje zbiram do nedelje do 22h. Srečnico ali srečneža izžrebam v ponedeljek dopoldan ;)


Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.