POST CONVENTION EVENT DOTERRA LETOS PRVIČ TUDI V LJUBLJANI
Med 16.9.-19.9. je v ZDA potekala letna konvencija doTERRE. V sklopu dogodkov po konvenciji, so tudi v Sloveniji pripravili Post Convention Event, ki bo potekal 8.11.2014 v Ljubljani v prostorih Plesnega mesta, Mercator center ŠiŠka od 15ih-18ih. Na dogodku se bo predstavilo doTERRO, vse novosti s konvencije, nova eterična olja in produkte ter ostale zanimivosti podjetja doTERRA.

PROGRAM:

- doTERRA
- ETERIČNA OLJA
- Zakaj je doTERRA drugačna?
- odmor
- NOVOSTI (nova olja, izdelki, nove priložnosti)
- DoTERRA v tvojem življenju

Videti in preizkusiti se bo dalo večino eteričnih olj, mešanic in ostalih izdelkov iz doTERRine ponudbe, pripravili pa bodo tudi dišeča presenečenja za udeležence!

Za zdravo in okusno okrepčilo bo poskrbela ekipa ZDRAVA JUHICA, ki bo ekskluzivno za nas pripravila dobrote z eteričnimi olji. Peklo in kuhalo se bo seveda iz svežih, predvsem lokalnih ter ekološko pridelanih sestavin. Jedi bodo brez glutena in odličnega okusa. Naš brbončiče čaka krasno razvajanje ;) 

Dogodek je namenjen tudi tistim, ki doTERRE še ne poznajo in jih seveda zanima.

Prvim štirim, ki vas eterična olja doTERRA zanimajo in se prijavite na moj e-naslov mcebasek@gmail.com, podarim (sicer plačljivo) karto za dogodek! :)

Lep dan še naprej!
Maja

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.