DECEMBRSKE NAGRADNE IGRE

December je mesec obdarovanja. tudi sama bi rada čim večim polepšala vsaj en decembrski dan. Čaka nas torej 31 dni in 31 DNEVNIH NAGRADNIH IGER. Tako bom VSAK DAN podarila 1 ML IZBRANEGA ETERIČNEGA OLJA (17-20 kapljic), ki se je po sreči že znašlo v moji osebni zbirki.


NAPOTKI IN NAVODILA ZA SODELOVANJE

Vsak večer pred nagradno igro za posamično eo bom v svoji FB-skupinici objavila fotografijo olja, ki bo v igri in pripisala kako je do sedaj pomagalo nam. Če želite sodelovati v nagradni igri, morate pod slikico v komentar opisati kako je olje pomagalo vam oz. za kaj bi lahko koristilo vam. Če olja še nimate ali ga niste uporabljali lahko za učinkovanji posameznega olja pobrskate tudi v mojih preteklih spisanih prispevkih pod zavihkom PRODUKTI.

Srečnico ali srečneža izžrebam DAN PO IZTEKU NAGRADNE IGRE za posamično eo:D

3, 2, 1.. danes je zadnji dan novembra in predvečer za prvo NAGRADNO IGRO za 1ml eo bazilike. Nagradna igra poteka cel dan 1.12. od 1h-24h, nagrajenca izžrebam dan kasneje, torej 2.12.

Vsak dan bom v komentar pod to objavo pripisala za katero eo se lahko ta dan potegujete ;)

Zdaj pa hitro v skupinico, da boste jutri lahko pričeli s komentarji. Morda prav vas čaka ena od 31 nagrad ;) Predvsem pa me veseli, da si bomo lahko IZMENJALI res VELIKO IZKUŠENJ! Vabljeni tako neuporabniki kot uporabniki eo, nečlani in člani doTERRE ;)

Pa predvsem srečno!
Vaša Maja

Komentarji

 1. 4.12. - 1ml eo CEDRE;
  5.12. - 1ml mešanica eo IMMORTELLE;
  6.12. - 1ml eo ILANG-ILANG;
  7.12. - 1ml eo NAVADNA JELKA;
  8.12. - 1ml eo DIVJA POMARANČA;
  9.12. - 1ml eo KITAJSKI CIMET;
  10.12. - 1ml eo ROŽMARINA;

  OdgovoriIzbriši
 2. Podelili smo še:
  11.12. - PAČULI
  12.12. - MAJARON
  13.12. - MUŠKATNA KADULJA
  14.12. - KLINČKI
  15.12. - mešanica PURIFY
  16.12. - CIPRESA
  17.12. - LIMETA

  Danes pa je v igri..? :)
  18.12. - EVKALIPT

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.