KAKO SE VČLANIM?

Za več info o včlanitvi se vedno obrnete na svojega svetovalca. Če sem to jaz, berite dalje. :)

ČLANSTVO

Članstvo je res fantastično, ker ničesar ne obvezuje, niti do nadaljnjih nakupov ne. Nudi pa 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev. Le tega lahko izkoristite ko želite, lahko pa izdelke dokupujete preko izredno radodarnega programa zvestobe LRP, imate možnost povračila nakupa v številnih točkah, možnost brezplačnih izdelkov in še veliko ostalih bonusov!


Preden se včlanite, v zadnjih objavah bloga preverite o aktualnih ponudbah podjetja, brezplačnih oljih ali ostalih ugodnostih, ki jih posamični mesec ponuja! Za ažurnost ponudbe mi lahko tudi pišete na mcebasek@gmail.com.

OSEBNI DOTERRA SVETOVALEC in MENTOR
Oseba, pri kateri se včlaniš, je tvoj prvi stik z doTerro, kar pomeni, da ti jo v globino predstavi, je tvoj/a svetovalec/ka in ti tudi nadalje nudi mentorstvo. Sama imam za svoje člane blog www.zavsakdom.si, zaprti YouTube kanal z tematskimi webinarji, posebno FB skupino kjer bolj intimno razpredamo o varni uporabi, le za moej sočlane sem izdala sem svojo knjigo varnih napotkov in naših večletnih izkušenj (ravno bo izšla nova 172 str izdaja  😊), predvsem pa se po prihodu paketa dobiva in greva čez uporabo vaših olj, da se jih naučiš uporabljati glede na tvoje/vaše potrebe in sem ti predvsem vedno na voljo za nasvet. Prav tako se mi je na poti pridružilo že kar nekaj somišljenic s svojevrstnimi lastnimi znanji, tako da sedaj sodelujemo in izobražujemo svoje sočlane znotraj Ekipe za vsak dom. Če že imaš svojo svetovalko, svetovalca, se obrneš nanjo/nanj. Če pa še potrebuješ odlično svetovalko ali sem tvoja svetovalka jaz, beri dalje!

2 NAČINA VČLANITVE
Ob včlanjevanju lahko izberete bodisi WHOLESALE CUSTOMER (član kupec; novo z junijem 2017) ali WELLNESS ADVOCATE (klasično članstvo). Verjetno vas zanima, kakšna je razlika? Da drugi lahko tudi dela, dobiva bonuse (zaslužek), včlani koga. Ostalo pa je med načinoma včlanitve popolnoma enako: 25% popust, vse ugodnosti, obveznih nakupov ni. Članarina pri enem in drugem je za 12 mesecev 24,40€ (z DDV). Po 90 dneh pa se lahko tudi kot Wholesale Customer brezplačno prepišete na enostaven način na Wellness Advocate, če bi ugotovili, da vam to bolj ustreza.  

KAKO SE VČLANIM?
Za včlanitev nam pišite, ob tem pa pripišite svoje IME, PRIIMEK, NASLOV, POŠTNO ŠTEVILKO IN KRAJ, E-NASLOV, MOBILNIK, ROJSTNI DATUM in VAŠE NAROČILO. Včlanitev vam tako izpeljem jaz :) Plačilo bo po predračunu preko UPN (poravnate lahko tudi v naslednjem tednu), paketek pa pri vas v tednu dni.

HITRA VČLANITEV
Za brezplačno olje na čas Diamond CLub dogodkov (pišite mi za več info), vas mora v sistem skozi posebni portal vnesti koordinator, ne obvelja, če se sami. Včlanite pa se lahko v 5 minutah tudi sami na tej moji doTerra strani s klikom na JOIN&SAVE, nato Join doTerra. Izbirate Europe-Slovenia, nadalje Wellness Advocate, da prejmete vse članske ugodnosti. Vpisujte brez šumnikov, v ZIP vpišete poštno številko, v Time Zone izberite Brussels.Enroller ID je moja članska št. 983829. Pri geslu morate vnesti 1 veliko, 1malo črko, 1 številko in vsega skupaj najmanj 8 znakov. Odkljukate Policy in iste podatke za Shippment.Članski nakup s 25%  popusta lahko izvedete na DVA NAČINA:
  1. S plačilom letne članarine in nakupite POSAMIČNE IZDELKE: med paketi zgoraj izberete WELLCOME ENROLMENT PACK (English) 20€, nato spodaj v košarici MY CART v ADD ITEMS dodate npr Breathe blend with cardamom 15ml , On Guard 15ml, multivitamine in ribje olje A2Z&IQ MEGA (cenejša če sta v paketu), itd.
  2. Izberete enega izmed VČLANITVENIH/enrolment PAKETOV ki članarine oprostijo, le temu pa tudi po želji dodatne posamične izdelke. Priporočam veliko DOMAČO LEKARNO (ki oprosti članarine): v tem primeru pa med Enrolment Packages izberete HOME ESSENTIALS KIT (English).
Posnetek uradnega cenika (že z DDV): enrolment so včlanitveni paketi, ki članarine oprostijo. Retail so redne cene, vi gledate whsl oz. članske cene. PV so točkovne vrednosti paketov. Da bi lažje izbrali, pojdite na opis vseh včlanitvenih paketov. Vsi izdelki so navedeni na tem uradnem ceniku podjetja.

Vpišete še kreditno ali izberete predračun (wire transfer), pri datumu poteka kreditne nujno zapišite v v obliki 08/2018 in ne 08/18.Poštnino izberemo STANDARD (7€). Pred zaključkov pritisnite gumb Calculate Totals (22% DDV se doda na tem mestu na skupno vsoto) in spodaj desno s klikom zaključite naročilo.

Če bi olja radi postopoma dokupovali, priporočam da s pritiskom na nastavitev radodarnega mesečnega programa LRP uredite že prvo takšno naročilo. Program je neobvezen, prinaša pa kar do 30% povračila točk. Jaz tako od 13. meseca dalje ob 100PV vrednem nakupu dobim povrnjenih kar 30 Points (=cca 30€), za katere si lahko izberem poljubne izdelke.

In to je to! Čim več dišečih in blagodejnih doTERRA trenutkov vam želi Ekipa Za vsak dom!
V primeru dodatnih vprašanj nam pišite ;)

  
MOJE MENTORSTVO
Z včlanitvijo in tako tudi mojim mentorstvom vam pripada tudi moje svetovanje v živo ali preko skypa, predaja mojih izkušenj, posredujem vam vse moje dosedanje e-knjige, spisane članske informacije, dobite dostop do moje zasebne video knjižnice, kjer delim priročne nasvete glede uporabe olj, vam opisujem prednosti doTerre ter se sprehajam po vaši virtualni pisarni, ki vam s članstvom avtomatsko pripade, orišem vse članske bonitete in še in še.. skratka, z menoj se boste priučili veliko potrebnega, prav tako pa dobili vse potrebne vire, da bo svet eteričnih olj mala malica in nekaj, kar vam bo, upam da, kot tudi meni in moji družini dvignilo vašo kvaliteto življenja. Upam, da je to tisto kar iščete :)

Vaša Maja Čebašek
041.902.293
mcebasek@gmail.com
FB skupina z zadnjimi izkušnjami in znanji

Komentarji

  1. MAJ 2018: če ste bili prisotni na Diamond Club dogodkov ob 100PV včlanitvi prejmete brezplačno grenivko (Grapefruit). Za več info mi pišite na mcebasek@gmail.com.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.