KAKO SE VČLANIM?


ČLANSTVO

Članstvo je res fantastično, ker ničesar ne obvezuje, niti do nadaljnjih nakupov ne. Nudi pa 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev. Le tega lahko izkoristiš ko želiš, lahko pa izdelke do-kupuješ preko izredno radodarnega programa zvestobe LRP, imaš možnost povračila nakupa v številnih točkah, možnost brezplačnih izdelkov in še veliko ostalih bonusov!


Preden se včlaniš, v zadnjih objavah bloga preveri o aktualnih promocijskih ponudbah podjetja oz. se za pomoč lahko obrneš tudi name mcebasek@gmail.com. *V času Diamond Club dogodkov lahko v primeru prisotnosti na dogodku in ob 100PV vredni včlanitvi prejmeš tudi brezplačno olje, vendar te mora za brezplačno olje v sistem skozi posebni portal vnesti koordinator. 

OSEBNI DOTERRA SVETOVALEC in MENTOR
Oseba, pri kateri se včlaniš, je tvoj prvi stik z doTerro, kar pomeni, da ti jo v globino predstavi, je tvoj/a svetovalec/ka in ti tudi nadalje nudi mentorstvo. Z mojo Ekipo svetovalk za vsak dom imamo v okviru našega mentorstva osnovana vsa potrebna pisna in video orodja, ki ti omogočajo enostaven pričetek z varno in učinkovito uporabo. Predvsem pa se po prihodu tvojega paketa dobiva in greva čez uporabo tvojih olj, da se jih naučiš uporabljati glede na svoje potrebe in sem ti tudi nadalje na voljo za usmeritve. Če že imaš svojo svetovalko, svetovalca, se obrneš nanjo/nanj. Če pa še potrebuješ odlično svetovalko ali sem tvoja svetovalka jaz, beri dalje!

KAKO SE VČLANIM?
Za včlanitev potrebuješ le nekaj minut, ob vnosu boš potreboval/a IME, PRIIMEK, NASLOV, POŠTNO ŠTEVILKO IN KRAJ, E-NASLOV, MOBILNIK, ROJSTNI DATUM in TVOJE NAROČILO. Včlanitev ti lahko pomagam izpeljati tudi jaz. Plačaš lahko s kreditno, debetno kartico ali po doTerra predračunu in paketek iz uradnega doTerra skladišča na Nizozemskem k tebi prispe že v 3-5 delovnih dneh!

HITRA VČLANITEV
Včlaniš pa se lahko sam/a v nekaj minutah s klikom na JOIN&SAVE na moji posredniški doTerra strani, nato Join doTerra. Izbiraš Europe-Slovenia (oz državo, kjer trenutno bivaš), nadalje Wholesale Customer, da prejmeš vse članske ugodnosti. Svoje podatke vpisujš brez šumnikov, v ZIP vpišeš poštno številko, v Time Zone izbereš Brussels. Enroller sem Maja Cebasek, ID je moja članska št. 983829. Pri geslu vneseš 1 veliko, 1 malo črko, 1 številko in vsega skupaj najmanj 8 znakov. Odkljukaš Policy in iste podatke za Shippment.

Članski nakup s 25%  popusta lahko izvedeš na DVA NAČINA:
  1. S plačilom LETNE ČLANARINE in nakupom POSAMIČNIH IZDELKOV: med paketi zgoraj izbereš WELLCOME BOOKLET & ENROLMENT PACK (English) 24,50€, nato spodaj v košarici MY CART v ADD ITEMS dodaš npr Air 15ml , On Guard 15ml, multivitamine in ribje olje A2Z&IQ MEGA (cenejša,  če sta v paketu), itd.
  2. Ali izbereš enega izmed VČLANITVENIH/enrolment PAKETOV ki članarine oprostijo, le temu pa tudi po želji dodatne posamične izdelke. Priporočam paket 10 najuporabnejših olj z difuzorjem Petal (ki oprosti članarine): v tem primeru pa med Enrolment Packages izbereš HOME ESSENTIALS KIT (English).
*Enrolment kits so včlanitveni paketi, ki članarine oprostijo. Vsi izdelki so navedeni na uradnem ceniku podjetjaRetail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti paketov. Da bi lažje izbral/a, pojdi na opis vseh včlanitvenih paketov

Vpišeš še kreditno ali izbereš predračun (wire transfer), pri datumu poteka kreditne nujno zapišeš v v obliki 08/2018 in ne 08/18.Poštnino izberemo STANDARD (8,54€). Pred zaključkov pritisneš gumb Calculate Totals in spodaj desno s klikom zaključiš naročilo.

Če bi olja rad/a postopoma dokupoval/a, priporočam da s pritiskom na nastavitev radodarnega mesečnega programa LRP urediš že prvo takšno naročilo. Program je neobvezen, prinaša pa kar do 30% povračila točk. Jaz tako od 13. meseca dalje ob 100PV vrednem nakupu dobim povrnjenih kar 30 Points (=cca 30€), za katere si lahko izberem poljubne izdelke.

In to je to! Čim več dišečih in blagodejnih doTERRA trenutkov vam želim! V primeru dodatnih vprašanj pa mi pišite ;)

  
MOJE MENTORSTVO
Z včlanitvijo in tako tudi mojim mentorstvom ti pripada tudi moje brezplačno svetovanje v živo ali preko skypa, predaja mojih usmeritev ter video in pisnih orodij naše ekipe. Da bo vstop v varno in učinkovito uporabo eteričnih olj in izdelkov doTerra enostaven in hiter :)

Vaša Maja Čebašek
doTerra Platinum
mcebasek@gmail.com

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.