NAKUP IZDELKOV DOTERRA

Za več info za nakup, se vedno obrnete na svojega svetovalca. Če sem to jaz, berete dalje. :)

Redni (retail) nakup izdelkov doTerra se po mojem mnenju izplača, ko je razlika med redno (Retail) in člansko (whsl) ceno manj kot 24,40€. Toliko je namreč letna članarina, ki ti daje vse 25% ceneje, velja od danes 12 mesecev in te ne obveže ničesar, tudi do nadaljnjih nakupov ne.

Zavarovana in sledljiva poštnina (STANDARD, pride z DPD kurirsko službo) je ne glede na velikost in težo paketa, ne glede ali gre za članski ali redni nakup vedno 8,54€.

Ob rednem nakupu na svoj račun zaradi Poštnega programa zvestobe dobite vrnjene 3,5 točke. Pri članskem nakupu zaradi Poštnega programa zvestobe od tega dobite 7 točk nazaj v pisarno. Točke tam ostanejo 12 mesecev, ko jih zberete več ali le za te izberete poljubne izdelke znotraj te vrednosti (difuzorji žal izključeni).

PRERAČUNAJTE KAJ SE VAM BOLJ IZPLAČA
Da boste lažje preračunali, poglejte na uradni cenik podjetja doTerra. DDV je v teh cenah že vključen. PV so točkovne vrednosti izdelkov, so v približno enaki vrednosti kot članska cena izdelka. Te točke so pomembne ob mesečnih akcijah, ko je pogoj za aktualno brezplačne stvari, da zbereš toliko in toliko točk.  Za redni nakup seldite spodnjim navodilom, za članskega pa navodilom za včlanitev.

REDNI NAKUP
Za redni nakup nam pišite, ob tem pa pripišite svoje IME, PRIIMEK, NASLOV, POŠTNO ŠTEVILKO IN KRAJ, E-NASLOV, MOBILNIK, ROJSTNI DATUM in VAŠE NAROČILO. Včlanitev vam tako izpeljem jaz :) Plačilo bo po predračunu preko UPN (poravnate lahko tudi v naslednjem tednu), paketek pa pri vas v tednu dni.


HITRI REDNI NAKUP
Redni nakup pa lahko izvedete v 5 minutah tudi sami na tej moji doTerra strani s klikom na SHOP. Izbirate Europe in vstopite v spletni katalog. V okence ITEM SEARCH zgoraj desno vtipkate začetne črke izdelka, ko vam ga najde, kliknete nanj, vpišete koliko kosov boste dali v košarico in nadalje ADD TO CART. Dodajate izdelke, ki jih želite, lahko pobrskate tudi po katalogu OUR PRODUCTS na levi. Ko zaključite, greste v košarico z GO TO CART.


Če ste že kupovali, spodaj vpišete vašo ID številko in geslo. Če redno nakupujete prvič, vse podatke vpisujte brez šumnikov, kliknite CONTINUE na drugo stran za nadaljevanje. State je SI. Pri geslu morate vnesti 1 veliko, 1malo črko, 1 številko in vsega skupaj najmanj 8 znakov. Če nakupujete preko mene (Maja Čebašek), v WERE YOU REFFERED BY A DOTERRA WELLNESS ADVOCATE? vpišete mojo ID številko 983829 in kliknete VERIFY ID, nato CONTINUE.


Vrže vas v košarico, greste na GO TO CART, vnesete podatke za plačilo: pri kreditni kartici MANAGE CARDS, ADD NEW CARD, pri letnici poteka vnesete v obliki 08/2018. Kliknete SAVE CARD in USE THIS CARD. Ko končate klinite zgoraj desno VIEW TOTALS da se obračuna še nas slovenski 22% DDV in nato spodaj CONTINUE. Na zadnji strani pa PROCESS ORDER NOW.
In to je to! Ko izdelke prejmete, me kontaktirajte  na mail ali me pokličite, da vam podam svoje izkušnje glede uporabe, podam še kak nasvet.

Čim več dišečih in blagodejnih doTERRA trenutkov vam želimo Ekipa Za vsak dom!

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite ;)
Vaša Maja Čebašek
mcebasek@gmail.com
041.902.293

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.