PRAZNIČNA PONUDBA 2014

Vem da je še prezgodaj, pa vseeno.. ker ima čas hitre noge in ker je včasih krasno dobiti kak dober namig za dišeča darila. doTERRA ob letošnjem zaključku leta zopet ponuja omamne izdelke, ki so lahko prelepo darilo za naše najbližje. Na voljo dokler zaloge ne poidejo ;)

Kako v nakup? Več o tem TUKAJ.

Mešanica eo HOLIDAY JOY, opojni preplet eteričnih olje divje pomaranče, muškatnega oreščka, smreke, kitajskega in cejlonskega cimeta ter absoluta vanilije. Krasna mešanica za toplo aromo vašega doma. 

15ml, kataloška cena 31,70€LESENA ŠKATLICA s 5 ml stekleničkami eteričnih olj (WOODEN BOX TRIO) ki nam v zimskem času lahko z mešanico eo ONGUARD pomagajo pri dviganju imunskega sistema, z eo POPROVE METE pri respiratornih težavah. DIVJA POMARANČA pa ne dviga le razpoloženja, temveč je tudi odličen antioksidant ki očiščuje.
Lesena škatlica in 5ml stekleničke posameznega eo, 33,30€
Lesena škatlica (WOODEN GIFT BOX) za 3 5ml stekleničke eo, 7,30€. Eden najlepših načinov, ki bo naša podarjena olja lepo zaščitil in darilcu pridal še dodatno toplino.
Paketek PEACEFUL PAMPERING KIT: mešanici eo AROMATOUCH (cipresa, poprova meta, majaron, bazilika, grenivka, sivka) in BALANCE sta ob napornih praznikih krasen način razvajanja za naše telo in duha. Bodisi z odličnim masažnim učinkom ali za uravnavanje naših čustev v difuzorju. Piko na I pa prida še priljubljen losijon za roke in telo (HAND AND BODY LOSION), ki je brez vonja in predpripravljen za uporabo z izbranim eteričnim oljem. Mali količini losijona lahko pridamo kapljico ali dve izbranega olja in ga vmasiramo na zatilje, utrujene noge ali na telo. Neverjetno je, kako olja vedno znova presenečajo s hitrim učinkovanjem.
15ml steklenički posameznega eo, 200ml losijon za roke in telo, 59,40€.


Paketek A JOYFUL HOME: dosedaj najbolj priljubljen in kvaliteten difuzor Zenbow je tokrat možno nakupiti s podarjeno 15 ml stekleničko mešanice eo HOLIDAY JOY. Mešanica v našem domu v difuzorju pričara praznično ter božično vzdušje, poleg tega pa zrak očisti patogenov in s svojimi aromami dviguje razpoloženje.
Zenbow difuzor, gratis 15 ml mešanice eo Holiday Joy, 89,50€.

Paketek CHRISTMAS CONFECTIONS: za ustvarjanje sladkih prazničnih dobrot sta kot nalašč eo CIMET in DIVJA POMARANČA. Tokrat je v paketek priložen priročen predpasnik, ki ima za pasom osem zatičnic za eterična olja.
5 ml posamičnega olja in predpasnik, 39,00€.


Paketek HOLIDAY-READY SKIN (NEON/BLACK): priročen trak za lase se lahko uporabi pri negi obraza ali pri športnih aktivnostih. REVEAL FACIAL SYSTEM (na bazi eo divje pomaranče, bučnih encimov in peptidov) nežno odstrani odvečno kožo, jo obnovi, vrne mladosten videz, sij in uravnan ten. Sestavljata ga čistilec s pilingom (Refining Polish) in aktivator za obnovo kože (peptide Avstivator), ki jo oskrbi z vsemi potrebnimi hranili in peptidi. Uporablja se ju 1-2 tedensko oz po potrebi.
50 ml tubi posameznega izdelka, trak za lase v neon ali črni barvi, 74,80€.


Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.