RAZVAJANJE V DVOJE

Zadnje čase so socialni mediji polni zahval in če bi se morala sama zahvaliti včeraj, bi se zahvalila vesoljnemu stvarstvu za prekrasno bitje, ki nama že skoraj leto dni lepša in polni vsakdan. Za krasnega partnerja, ki mi ga je pripeljalo življenje mojih najpomembnejših semaforjev. Zahvaliti se moram za krasno družino, prijatelje in vse izkušnje, ki me danes delajo takšno kot sem, z vsem lepim in z vsemi napakami. 


Zahvaljujem pa se tudi za popolni včeraj.. mama je prijazno čuvala najino žabico, sama dva pa sva se prvič po več kot letu dni za nekaj ur odpravila na izlet in prepustila razvajanju v dvoje. Dopoldan sva uživala v savni, ki je bila čisto najina. Res sem vesela, da imam obesek za ključe s sezonsko najljubšimi eteričnimi olji vedno in povsod s seboj. Tokrat nama je trenutke še dodatno polepšala limonska trava, ki sva si jo nakapala na glinen izparilnik v turški savni. Kako je omamno dišalo in naju osvežilo! Dan pa sva zaključila z bonom za Večerjo pri mojstrih okusov, pa tudi če je bilo za naju pravzaprav kosilo. Tokrat sva si med paleto krasnih ponudnikov izbrala Jezerška. Pika na I pa zopet topel objem in crkljanje z najino pikico pokico. La vita e bella.. :)


Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.