SLIM & SASSY

Mešanica eo, ki spodbuja metabolizem, ureja napade lakote, pomirja želodec, dviguje razpoloženje, spodbuja prebavni trakt in ne prinaša kalorij. Vsebujoča eo, predvsem citrusi spodbujajo izločanje toksinov iz telesa, ostala eo pa stimulirajo endokrine žleze in s tem na naravni način zmanjšujejo telesno težo. Učinek je največji ob zdravi prehrani in telesni aktivnosti. 

SESTAVINE: eo grenivka, limona, poprova meta, ingver, cimet.


INTERNO:
- PRED VADBO: 1-2 kapljici na kozarec vode (izkušnje deklet: raje liter vode), da bo učinek vadbe večji. Pijemo počasi po požirkih. Če nam je mešanica premočna, dozo zmanjšamo oz. povečamo vsebnost vode.
- PRED OBROKI: popijemo kozarec zgornje mešanice za boljšo prebavo in izkoristek. 
- VEČJE UČINKOVANJE: 1-2 kapljici dodamo v SLIM & SASSY TRIMSHAKE ali V SHAKE.

TOPIČNO:
- PROBLEMATIČNA MESTA (maščoba, celulit)1-2 kapljici vmasiramo na problematična mesta, priporočam na bazno olje. Treatma zato zelo primeren v jesenskem, zimskem, zgodnjem pomladnem času!
- ZA POŽIVITEV: 1-2 kapljici na pulzna mesta. Lahko tudi med dlani in INHALIRAMO.

V PROSTORU:
- ZA BISTRE MISLI, DVIG RAZPOLOŽENJA: 3-4 kapljice v difuzorju za 20min.

POSEBNOSTI
- zaradi vsebnosti citrusov se moramo po nanosu izogibati soncu vsaj 12h.
- DOJENJE: čeprav vsebuje eo poprove mete (v kombinaciji z ostalimi eo spremeni kemično sestavo), ki pri nekaterih zmanjšuje laktacijo, doslej še ni bilo izpričanih težav ob jemanju mešanice v času dojenja.  

15ml

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.