DECEMBRSKA PONUDBA

KAJ NAM doTERRA PONUJA v mesecu DECEMBRU? 

- 10% znižana decembrska cena za ZELENKO/wintergreen (odlična za artritis in revmatična obolenja).. za mamo in ata 

- OLJE MESECA: 5ml opojne božične mešanice HOLIDAY JOY s priročnim terracotta obeskom, na katerega lahko kanemo kapljico in ga obesimo na drevesce, v avtomobil... To olje + obesek GRATIS prejme vsak član, ki ta mesec do vključno 15.12. odda LRP naročilo v vrednosti več ko 125PV. Mmm, bo lepo dišalo po naših domovih.. 

- Celoten december velja, da se za vsa naročila (LRP, Standard, TUDI včlanitvena naročila) za več ko 200 PV prejme GRATIS 15ml stekleničko olje za vse KADILNE BOSVELIJE/Frankincense. Dvakrat naročilo več ko 200 PV, 2 brezplačna Frenkija  Če to ni krasna ponudba!!! 

Člani, ne pozabite, če do 15.12. oddate LRP naročilo za več ko 200PV, prejmete 5ml HJ+obesek in Frenkija  Wiiihiii !!!
Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.