VOŠČILO

1, 2, 3 in že je tu konec decembra, tam nekje sredi novembra čas vsako leto dobi urne noge, ki z vsakim dnem še hitreje stopicljajo. Tudi sama sem sedaj v decembru padla v vrvež opravil ki morajo biti postorjena še pred iztekom meseca, pa izdelava domačih darilc, potem so tu prijetna srečanja in voščila, pa kljub vsemu poskušaš preživeti čim več s svojo družinico, pa še kaka viroza te ujame.. ampak na koncu se vse uredi, vedno se in se tako kot se mora ;) 

Zaradi vsega naštetega je tudi moj blog tokrat malo miroval. Je pa zato moja FB skupinica, kjer sem dnevno iz svoje zbirke olj ves mesec (in še trikrat z veseljem bom) podarjala 1ml testerčke eteričnih olj, ki so manj poznana, pa ravno tako raznoliko uporabna, dišeča in nadvse zanimiva!

Upam, da ste prvi del praznikov preživeli zdravi, v objemu svojih najdražjih in v prijetni družbi, predvsem pa čim bolj mirno. Vsaj toliko vsega lepega vam želim tudi v preostanku prazničnih dni. Naj bo poskok v Novo lepo prijeten in naj vam leto prinese čim več drobnih in sladkih trenutkov. Tudi če bo zmanjkal kak dinarček, samo da si bomo vzeli dovolj časa za sebe in svoje drage in z njimi užili čas ki nam je podarjen, saj na koncu to šteje največ. Naj vam tudi ne zmanjka domišljije in kreativnosti! 

Tudi sama sem letos poizkušala čim več darilc pripraviti sama, tukaj pa je nekaj teh še v sliki, ki je velikokrat bolj povedna kot beseda sama :) Se beremo spet v Novem letu, do takrat pa srečno! 

Dišeči okraski s Holiday Joy za moje drage slušatelje umetnostne zgodovine Univerze za tretje življenjsko obdobje v Ljubljani.

Za krasno punco in njeno družinico.

Drobna pozornost za moje poslovne partnerje, ki so včasih že kar pravi sodelavci in velikokrat predvsem prijatelji.

Pralinice za božično-novoletno tržnico. Mnajmsi!

Domača mila, made with love with a big help of my sis! :) Zorela so že od poletja dalje. 

Za bodočo mamico! Moj domači macerat sivke, hidrolat rimske kamilice, solna kopel, balzam za ustnice, milo in dišeči obesek. Tudi steklenička divje pomaranče ni manjkala. Zdaj je ponosna mamica že 14 dni <3 Lučka dobrodošla!!! <3

Zima je tu, rabimo mastno in obstojno :D Mislim da bo zmagovalna stick maža za najmlajša lička ;)

Super kremica, sem si v dnevu rednega mazanja popravila razpokano kožo na rokah. Rimska kamilica je zakon, sploh pa v kombinaciji s sivko, primerno tudi za najmlajše ;)

Zimska kolekcija tudi z balzamom;)

Domači namazi, za slasten prvi novoletni zajtrk v dvoje ;)

Tetki za 50tko: parfumsko masažno olje, testerček divje pomaranče, vazelin za ustnice, hidrolat sivke kot tonik pod kremo, moje milo in solna kopel.

Domači parfumčki iz eo in kokosovega frakcioniranega olja. 6 kolonjsk in 2 ženska parfuma.. zoreli bodo še nekaj tednov ;)


Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.