2. BREZPLAČNO PREDAVANJE O NAJUPORABNEJŠIH ETERIČNIH OLJIH in MEŠANICAH

Dragi vsi, z veseljem naznanjam, da v sredo 28. januarja 2015 ob 17h - 19h v prostorih CDI Univerzuma v Ljubljani (učilnica 4, pritličjedrugič pripravljam brezplačno predavanje o najuporabnejših eteričnih oljih, ki lahko krasno dopolnjujejo naš vsakdan, nam ko je potrebno tudi odlično pomagajo. Na predavanju bi rada z vami podelila še nekaj tematik in informacij. Prosta so le še 3 mesta (nujna prijava na mcebasek@gmail.com). 


Teme predavanja:
  • osnove eteričnih olj
  • prednosti doTERRE, 
  • možnosti uporabe eo (aromatično, topično, interno), 
  • varna uporaba eo (primeren nanos in redčenje eo), 
  • najpriročnejša eterična olja (sivka, pelargonija, limona, divja pomaranča, poprova meta, evkalipt, čajevec, origano, kadilna bosvelija), 
  • najpriročnejše mešanice eo (OnGuard, Breathe, DigestZen, DeepBlue), 
  • priporočena literatura in avtorji za nadaljnje informacije (Modern Essentials, S. Battaglia, S. Poštić, V.A.Worwood, P.Davis, S.Catty, M.Aftel,..)

S seboj bom imela tudi ostala eterična olja, mešanice in izdelke doTERRE (tudi tiste, ki so novi in bodo v Evropi dosegljivi šele z februarjem 2015), ki jih skrbno čuvam v svoji mali skrinjici. na predstavitvi bomo vsa omenjena olja tudi vonjali, zato vam priporočam, da si s seboj prinesete tudi kaj volnenega (rokavice, šal), saj volna odlično nevtralizira vonj in naše noske pripravi na novo aromatično izkušnjo ;) Z menoj bo tudi moj najljubši difuzor, priročna literatura na temo aromaterapije, pa tudi kaj malega za pocrkljat naše brbončice :)


Prijave sprejemam izključno na mcebasek@gmail.com, saj je število sedišč v predavalnici omejeno. Pa tudi da vem, koliko sladkih dobrot, ki jih bom aromatično dopolnila s kančkom eteričnih olj, pripraviti za vas. :)

Dogodek je namenjen predvsem deljenju izkušenj in ne bo prodajne narave, tako da srčno vabljeni predvsem tisti, ki se s tematiko uporabe terapevtskih eteričnih olj želite spoznati. 

Se že nadvse veselim srečanja z vami,
Vaša Maja

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.