ATT TEČAJ PRVIČ V SLOVENIJI

Kaj je ATT? 

Na videu na tej povezavi (http://www.aromatouchtechnique.com/) si lahko pogledate odlično predstavitev, kjer s posebno masažno tehniko in eo lahko našemu duhu in telesu ob marsikateri težavi tudi pomagamo 


Konec meseca bosta prvič dva ATT TEČAJA (ned. 1.2. LJ in sob. 31.1. CE) organizirana tudi v SLO! Če je kdo od vas po poklicu maser ali če se s tem ljubiteljsko ukvarjate, se želite ukvarjati, srčno vabljeni.


V ceno 150€ je vključen:
*** 6h+ program (podroben opis in napotki na POVEZAVAH SPODAJ) in 
*** ATT KIT (set osem 5ml stekleničk: mešanica eo Balance, eo sivke, mešanica eo On Guard, eo čajevca, mešanica eo Aroma Touch, mešanica eo Deep Blue, eo divje pomaranče, eo poprove mete. KIT sam (originalno sicer z 115ml utekočinjenim Frakcioniranim oljem kokosa) drugače stane 146,40€ (!!!) http://www.doterratools.com/essential-oil-kits/aromatouch-kit/.
Prijave in plačila (do 15.1. oz. do zapolnitve mest) za ATT LJ ned. 1.2.

Prijave in plačila (do 15.1. oz. do zapolnitve mest) za ATT CE sob. 31.1.Komentarji

  1. Zaradi prenizkega števil prijav v CELJU, se tudi v sobot 31.1. ATT tečaj prestavlja v LJUBLJANO.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.