DIAMOND CLUB DOGODKI PRVIČ TUDI V SLOVENIJI - veliko ugodnosti za nove člane

Lepo pozdravljeni v Novem letu! 
Resda je december že za nami, vendar NAGRADIC še ni konec! 
Predvsem za tiste, ki se boste ŽELELI VČLANITI od januarja do aprila, v Sloveniji se namreč pripravljajo posebni DIAMOND CLUB dogodki, kjer bo oljčka predstavljala snovalka doTERRE v Sloveniji, Tjaša Šercer.
LE PRISOTNI na dogodkih bodo lahko ob takojšnji (ali najkasneje 3 delovne dni po dogodku, včlaniti vas mora Tjaša preko posebnega portala!) VČLANITVI v mesecu JANUARJU z vsaj 100 PV vrednim nakupom, brezplačno prejeli 10ml roll-on stekleničko mešanice proti napetosti in glavobolom PAST TENSE.. Jeee! 

Ali vam VČLANITEV sedaj še bolj diši? 
Pa da ne govorim koliko boste še DODATNO NAGRAJENI, če boste v februarju oddali LRP (Loyalty Rewards Program) za vsaj 100 PV, ajaj.. dobili boste več kot prelepo število LRP pik nazaj in jih lahko vnovčili za enako vredost kar lepega nabora izdelkov doTERRA.. ccc Kaj morate STORITI?
Če ste preko mene spoznali doTERRO, se mi javite na MCEBASEK@GMAIL.COM  in vam sporočim kdaj bo dogodek v vašem kraju.. od Primorske do Prekmurja, od Gorenjske do Dolenjske, dogodki se bodo namreč tekom celotnega časa pripravljali po celi Sloveniji 
Zagotovo pa bo kak DOGODEK tudi v moji družbi, samo 5 izbranih vas bo pri meni doma lahko okušalo celoten meni jedi pripravljenih tudi z eo Zainteresirani kar v turbo in hitro javit, moja kuhinja lahko pogosti le toliko radovednih in lačnih gostov 

Komentarji

 1. To SOBOTO 17. jan. ob 10h vas vabim v mojo in Tjašino družbo v POLJE pri VODICAH 6b (1217 Vodice). Poleg predstavitve bom za vas pripravila zanimive prigrizke, jedi in pijačo, ki so še slajše s pridatkom eteričnih olj. Srčno vabljeni! Zaradi omejenega števila gostov so zaželene predhodne prijave na mcebasek@gmail.com.

  OdgovoriIzbriši
 2. RAZPORED DOGODKOV - v mesecu januarju (Zaradi omejenega števila gostov so zaželene predhodne prijave na mcebasek@gmail.com.)

  GORENJSKA
  13.1. NAKLO, Ribnik Žeje ob 17h
  18.1. BLED, gostišče Mayer (ob htl Golf) ob 16h
  28.1. ŠENČUR ob 16h

  ŠTAJERSKA
  14.1. PROSENIŠKO (Šentjur pri Celju), OŠ Blagovna ob 18h
  15.1. ŠENTJUR PRI CELJU, Ljudska univerza ob 9h
  21.1. SLOVENSKE KONJICE, Gimnazija ob 16:30
  21.1. CELJE, Celjska kulturnica ob 19h
  24.1. MARIBOR, Europark, kavarnica Ginger ob 11h

  LJUBLJANA in OKOLICA
  17.1. POLJE pri VODICAH ob 10h
  19.1. VRHNIKA, Cankarjev dom (dopol.)
  20.1. SP. HOTIČ (Logatec) (dopol.)
  25.1. LJUBLJANA, Plesno mesto ob 16h

  PREKMURJE
  17.1. MURSKA SOBOTA, Hotel Diana ob 15h

  DOLENJSKA
  16.1. GROSUPLJE, Mestna knjižnica (Pravljična soba) ob 11h
  22.1. NOVO MESTO, Čajarna Stari Most ob 17h
  26.1. DOLENJA VAS pri RIBNICI, bar Tina ob 17h
  27.1. GROSUPLJE, Mestna knjižnica (galerija) ob 17h

  PRIMORSKA
  19.1. KOPER, Casa Veneziana ob 16:30
  20.1. SEŽANA, jezikovni center Modrijan ob 17h
  23.1. POČE pri CERKNEM ob 10h
  23.1. NOVA GORICA, Kavarna Rusjan ob 16h

  SAVINJSKA DOLINA
  24.1. LJUBNO OB SAVINJI, hotel Planinka ob 15h

  KOROŠKA
  29.1. SLOVENJ GRADEC, kavarna Feniks ob 16:30

  OdgovoriIzbriši
 3. S tem tednom se v Sloveniji končujejo!!!

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.