JANUARSKA NAGRADNA IGRA - ˝NARAVNA ČISTILA˝

Sredina meseca je že malček mimo, tako da tokrat pripravljam prav posebno nagradno igro. Ker me veliko vas povprašuje po NARAVNIH ČISTILIH in kako jih pripraviti, bom tokrat tematiko posvetila prav temu!


Srečnež/ica bo tokrat za nagrado prejela MOJ OBISK NA VAŠEM DOMU, z menoj pa bodo vsa pomembna ETERIČNA OLJA in njihove MEŠANICE (eo limone, divje pomaranče, čajevca, grenivke, mešanice eo On Guard in mešanice eo Purify), s katerimi lahko na hitro PREOBRAZIMO vaš domače MILO za umivanje rok, pranje posode, DETERGENTza pranje perila v optimalno čistilo. Prav tako bomo pripravili nekaj enostavnih in VEČNAMENSKIH ČISTIL iz alkoholnega kisa, sode bikarbone, pralne sode in destilirane vode. Slednje si boste sicer morali priskrbeti sami, ideje in olja pa bodo moja domena :)

Če bo izžrebanec doma na drugem koncu Slovenije, bom obisk pri vas poskušala združiti z družinskim vikend izletom, v skrajnem primeru vam vzorčke in vse potrebno posredujem preko poštne pošiljke in z izvirnimi navodili.

KAJ MORATE STORITI? Pojdite v mojo FB skupinico in pod slikico ki je tudi zgoraj zapišite kakšnih naravnih metod se pri čistilih poslužujete sami? Če se še ne, pa kako bi se radi? ;)

IZŽREBAM v nedeljo 18.1. dopoldan!

Srečno vsem!
Vaša Maja

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.