JANUARSKA PONUDBA

Novo leto, veliko novosti! 

Mesec januar nam poleg prekrasen nove izdaje LIVING MAGAZINE prinaša zopet nekaj lepih ponudb.

10% znižana cena za NOVO PRIME (60 želatinastih kapsul): mešanica eo za ohranjanje celic, varuje pred oksidacijo celičnega DNA, pomaga pri odzivnosti celic in pri njihovi regeneraciji. Še posebej pomaga pri dvigovanju imunskega sistema, ob močnih fizičnih naporih, izčrpanosti. 
OLJE MESECA (za vsa članska LRP naročila do 15.1. za več kot125 PV): brezplačno 15ml eo GRENIVKE (odličen dodatek alkoholnemu kisu in sodi bikarboni pri domačih čistilih, ureja prekomerno delovanje lojnic, pospešuje metabolizem in razstruplja, odpravlja občutek slabosti, blagodejno deluje na mesto pika).  Nekaj česar bo veselo vsako gospodinjstvo ;)


PODALJŠANA AKCIJA: Do 15. 1. velja, da se za vsa naročila (LRP, Standard, TUDI včlanitvena naročila) za več ko 200 PV prejme GRATIS 15ml stekleničko KADILNE BOSVELIJE (Frankincense). Dvakrat naročilo več ko 200 PV, 2 brezplačna Frenkija  Če to ni krasna ponudba!!! kadilna bosvelija odlično obnavlja kožo, zmanjšuje vidne gube in strije, izparevanje ali nanos na podplate pomirja in prizemlji. Olje za vse ;)


NEW YEAR, NEW YOU (velja 1.1.-28.2. 2015): Vsi, ki se JANUARJA udeležijo posebnih doTERRA DOGODKOV (objavljeni bodo tudi v moji FB skupinici), se tam fotografirajo in se do 3 delovne dni po dogodku včlanijo z vsaj 100 PV in imajo tudi v FEBRUARJU LRP naročilo za 100 PV, dobijo 125 PV povrnjenih v svojo pisarno. Le te točke lahko vnovčite za želene izdelke doTERRA. Ker pa bodo ti dogodki prvič v Sloveniji hkrati tudi t.i. DIAMOND CLUB dogodki, boste poleg včlanitvenega nakupa v januarju prejeli brezplačno stekleničko 10 ml mešanice proti napetosti in glavobolom PAST TENSE!


Kaj morate STORITI?
Če ste preko mene spoznali doTERRO, se mi na mcebasek@gmail.com javite in vam sporočim kdaj bo dogodek v vašem kraju.. od Primorske do Prekmurja, od Gorenjske do Dolenjske, dogodki se bodo namreč tekom celotnega časa pripravljali po celi Sloveniji 
Bom pa v komentarjih spodaj spoti sproti javljala seznam dogodkov, morda se organizira tudi blizu vašega doma. Upam, da vas na kakšnem od teh dogodkov tudi končno spoznam! :)
V Evropo v mesecu FEBRUARJU prihaja tudi kar nekaj odličnih novih izdelkov, ki jih tudi sama (razen difuzorja) že preizkušam.. nekaj vam jih objavljam tukaj: 
Komentarji

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.