Nagradna igra v mesecu februarju - AROMA TOUCH TECHNIQUE

heart emoticon heart emoticon heart emoticon  NAGRADNA IGRA v mesecu februarju heart emoticon heart emoticon heart emoticon
******POGOJ pri sodelovanju: še nikakršna izkušnja z eo doTERRA*****


AROMA TOUCH TECHNIQUE, osem olj, 8 izkušenj, 8 blagodejnih delovanj na dušo in telo.. vsakega olja od 1 do 5 kapljic.. slediti moramo posebej določenim 4 fazam in v njih predvidenim gibom, skrivnost je v ponavljanju, številka 3 je bila že od vekomaj magična in posebna. Z njo uspešno odpravljamo neravnovesja v telesu in našem duhu.
Prične se z meditativno povezavo osebe ki daje ATT in osebe ki prejema ATT.. tišina, sledimo instinktu.. pričnemo na hrbtu.
1. Mešanica BALANCE te prizemlji in s svojimi vonjavami popelje v gozd in ti pomaga pognati korenine, SIVKA te še dodatno pomiri, ATT se pričenja.. mi pa pomirjeni. Prva faza je zaključena.
2. ČAJEVEC poskrbi da se v telesu vsak odvečen virus ali bakterija prestrašita, dokončno ju odžene mešanica ON GUARD.. za naš očiščen in okrepljen imunski sistem je poskrbljeno.. 2. faza zaključena.
3. Čas je za vnetja in napetosti v mišicah in sklepih, najprej mešanica AROMATOUCH, nato še mešanica DEEPBLUE..
4. Selimo se na podplate, mmm, kako paše, DIVJA POMARANČA in POPROVA META, hkrati občutek lahkih nog, osvežitve in prebujenosti. Kot vse meditativno zaključimo kjer smo pričeli, na hrbtu, našemu največjemu receptorju tovrstne izkušnje.. zopet oba eterična olja. Počitek in čaj wink emoticon
Vse je na svojem mestu, RAVNOVESJE, HOMEOSTAZA heart emoticon
Ni masaža, pa se počutiš kot da je bila. Vsekakor dobra pomoč ko smo bolni, ponavljamo jo v manjših koncentracijah eo večkrat dnevno ali tedensko. V polni dozi koncentracije eo pa je enkrat tedensko ali mesečno odlična kot pomoč zdravemu za podporo imunskemu sistemu, duši in telesu. Uporabo ATT prilagodimo pri otrocih, nosečnicah, epileptikih in srčnih bolnikih..
Najkrasnejše pa je, da jo lahko uporabimo tudi na ROKAH heart emoticon Tudi za bolj sramežljive wink emoticon

**********************************************************************************************
KJE POTEKA NAGRADNA IGRA? v komentarjih spodaj.
KAJ JE NAGRADA? moj obisk pri vas, predstavitev ATT in ATT terapija kot opisano zgoraj ALI glede na vaše težave na vaših rokah smile emoticon Po želji smile emoticon
KAJ PRIČAKUJEM? V komentar zapišite najdragocenejšo izkušnjo s kakršno koli terapijo, masažo, meditacijo..
DO KDAJ LAHKO KOMENTIRATE? do konca kulturnega praznika, nedelje 08.02. do 24h.
KDAJ IZŽREBAM? V pričetku naslednjega tedna
**********************************************************************************************
Pa vso srečo pri žrebu!!!

Komentarji

  1. Glede na to, da ni nobenega komentarja predvidevam da ste vsi ki me berete (menda vas je preko 1600!!! pravi stric google analytics) že uporabniki doTERRE :) Pa drugič! Lep dan vsem ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Do sedaj sem se razvajala le z masažo hrbta ali celega telesa z eo...bi šeeeeee,sploh pa z Doterro! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Natalija, čestitke, se piševa da se dogovoriva kdaj in kje te lahko razvajamo z ATT :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.