ON GUARD DETERGENT ZA PRANJE PERILA

Še en prestižen izdelek iz kolekcije On Guard :)


KAJ JE? Detergent za pranje perila On Guard (947 ml) je 6x koncentrat, ki združuje 10ml antiseptične mešanice eo On Guard (vrednost 32,50€), biološke koruzne vire encimov, biološka koruzna površinsko aktivna sredstva (v majhnih vrednostih seveda, da ne poškodujejo tkanine) in biološke stabilizatorje (ne na osnovi petrokemičnega). Vse omenjeno odlično odstranjuje madeže in perilo vsaj 64 krat prekrasno opere. Uporabljamo ga lahko tako za belo, barvno in temno perilo, z njim peremo na vseh temperaturah. Izdelek ne vsebuje sintetičnih esenc, barvil ali toksinov in je varna odločitev tako za vašo družinico kot tudi okolje. KAKO GA UPORABIMO? Pri varčnem pralnem stroju, ki nam prihrani električno energijo, razumno uporablja vodo in perilo pere bolje od klasičnega pralnega stroja v predalček za detergent ulijemo jedilno žlico (ok. 7ml) oz. četrtino priloženega pokrovčka detergenta. Pri klasičnem pralnem stroju v predalček za detergent ulijemo polovico priloženega pokrovčka detergenta. Če gre za nadvse umazano perilo, po potrebi dodamo večjo količino. 

V PRIMERU MADEŽEV nanj ulijemo res malo količino detergenta in pustimo od 3-10min, nato operemo po navodilih. Če gre res za trdovraten madež postopek ponovimo predno se taka tkanina posuši in postopek pranja ponovimo. Seveda tako kot pri vsakem odstranjevalcu madežev pred postopkom na zakriti gubi tkanine oz. oblačila preverimo obstojnost barve pred uporabo detergenta. 

OPOZORILO: paziti da ne zaide v oči. Le za zunanjo uporabo.  

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.