Mešanica AROMATOUCH

Pripravna mešanica več eteričnih olj, ki poskrbijo za sprostitev mišic, pomirjajo vse napetosti in vnetja, ugodno vpliva na vsa tkiva, povečuje krvni obtok, kožo pa naredi gladko in sijočega videza. Mešanica ki omogoča veliko ugodja ob sprostitvenih masažnih tehnikah, posebno pomembna tudi za športnike. Mešanica eo je ena od glavnih osmih faz posebne masažne tehnike imenovane Aroma Touch technique, ki celotnemu telesu omogoči poglobljeno učinkovanje in res neverjetno izkušnjo. Vonj deluje osvežujoče in mentolasto.


Vsebovana eterična olja: cipresa (stimulira srčno-žilni obtok), poprova meta (deluje hladilno in omili bolečine, poživi), majaron (omili vse tenzije/napetosti), bazilika (omili vnetja, ugodno vpliva na živčni sistem), grenivka (omili bolečine in utrujene mišice) in sivka (pomirja vsa tkiva), revitalizira).

DERMALNO

  • NAPETOSTI, TENZIJE: v baznem olju na ramena, zatilje in vrat za sprostitev mišic in zmanjšanje napetosti. Primerno tudi za vse poklice kjer se veliko sedi in dela za računalnikom. 
  • MASAŽA ROK ali NOG: v baznem olju krasna in sproščujoča masaža za najbližje po napornem delavniku. 
AROMATIČNO
  • SPORŠČUJOČA KOPEL: nekaj kapljic dodamo emulgatorju (smetana, med, milo) in vroči kopeli. krasen način za sprostitev po napornem in dolgem dnevu. 
Več o Aroma Touch Technique tule: v soboto 23. maja 2015 od 10h - 17h tečaj zopet v Sloveniji, tokrat v slovenskem jeziku. Prijave lahko na mcebasek@gmail.com

O tečaju in izkušnji Aroma Touch Technique pa sem tudi pisala že sama :) Toplo priporočam!


Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.