UPORABA EO MED IN PO VADBI

MED VADBO


PREGREVANJE: eo poprove mete ali eo evkaliptusa v razpršilki z vodo prijetno ohlaja telo. 

PO VADBI


DEHIDRACIJA: v steklenico z vodo lahko dodamo ščepec soli in 1-2 kapljici eo limone ali eo divje pomaranče


RAZKUŽEVANJE ROK IN NOG PO VADBI V PROSTORU: kapljica eo limone ali eo divje pomaranče deluje kot blagi razkuževalec. 


NIZKOKALORIČEN SHAKE ZA IZGUBLJANJE TEŽE: priročen in okusen Slim&Sassy Trim Shake zagotavlja nujno potrebne hranilne snovi za zdrav obrok s samo 70 kalorijami. Pomaga izgubiti neželene zaloge maščob prek omejevanja kalorij in ob redni vadbi. Vključuje patentirano sestavino za hujšanje Essentra® Trim, ki dokazano obvladuje stresni hormon kortizol, ki je povezan s skladiščenjem maščob. Za nizkokalorično oz. nizkoglikemično učinkovanje ga popijemo z vodo ali hladnim mlekom. Visoka vrednost vlaknin je zadovoljiva alternativa z 8g beljakovin in 2,5g vlaknin na obrok.  
NAPITEK IZ SUPERŽIVIL: vsebnost super živil, tako sadja in zelenjave z dodatkom eo ingverja in limone predstavlja Terra Greens. Merico lahko spijemo v kozarcu vode ali smutiju z banano in jogurtom. Nasploh odlična alternativa, ko nam napeti urnik izmakne kakega od polnovrednih obrokov. In kako se ti povrne energija! NO.1!!!


OB TEŽKIH PROTEINSKIH OBROKIH: za pospeševanje presnove odlično poskrbi naravni prehranski dodatek TerraZyme, ki vsebuje encime za presnovo maščob, kompleksnih ogljikovih hidratov, sladkorjev in vlaken ter spodbuja delovanje prebave. Vzame se 1-3 kapsule ob obroku. OBOLELE MIŠICE IN SKLEPI: po težki vadbi na obolelo mesto vmasiramo eo limonske trave ali namenske mešanice eo Deep Blue v baznem olju. Za hladilni učinek eo poprove mete v baznem olju. Za obolele mišice se odlično obnese Deep Blue Rub gel in še za sklepe mešanica eo Deep Blue. REGENERACIJA CELIC: zelo priročen je naravni prehranski dodatek DDR PRIME, ki vsebuje veliko potrebnih antioksidantov in podpornikov imunskemu sistemu. 

REVITALIZACIJA: z masažno mešanico eo AromaTouch v baznem olju naredimo res blagodejni učinek na celotno telo in duha. Na vsake toliko srčno priporočam izvedbo Aroma Touch Technique :)

RAZSTRUPLJANJE TELESA: vsi izdelki Zendocrine, bodisi eo mešanica, Complex ali kapsule so odličen detox za telo. Priporočeno narediti kuro vsaj enkrat letno (ne v času nosečnosti ali dojenja). Complex se vzame 1 kapsulo zjutraj, 1 zvečer. Kapsule se vzamejo 1-2 na dan ali po potrebi. ČIŠČENJE TELESA: zdravo telesno presnovo si podpremo z naravnim prehranskim dodatkom GX Assist. Vzame se 1-3 kapsule na dan ob obrokih v 10 dneh. 

NARAVNI PRO-IN PRE-BIOTIKI: naravni prehranski dodatek PB Assist+ odlično poskrbi za zdrav imunski sitem. Primerno sploh po kurah antibiotičnega zdravljenja, za vzpostavitev zdrave črevesne flore. Vzame se 1-3 kapsule ob obrokih. 

OSKRBA MOREBITNIH GLIVIC NA NOHTIH: po tuširanju osušimo nohte in jih namažemo s čistim eo čajevca


SMRAD V ČEVLJIH: eo limona ali mešanica eo Purify na robček in v čevlje ter čez noč na balkon :)


PIK INSEKTA: če se nam piki komarja ali drugega insekta lahko hitro vname, večkrat v razmiku 30 min na mesto pika nanesemo čisto eo sivke ali čajevca. Ob ugrizu klopa pa večkrat zaporedno čisto eo sivke. 

SONČNE OPEKLINE: v baznem olju nanašamo eo sivke za pomiritev in obnovo celic, skupaj z eo poprove mete za hladilni učinek. 

PRASKE, UDARNINE: čista eo sivke na prizadeto mesto. 
VEČNAMENSKO RAZPRŠILO ZA PRVO POMOČ: eo sivke, čajevca, kadilne bosvelije v razpršilki z destilirano vodo. 
ZVIN GLEŽNJA: eo Deep Blue, srebrna jelka, PastTense v baznem olju na prizadeti del gležnja. Ponavljamo na pol ure do izboljšanja. Hladimo lahko dodatno z evkaliptusom ali poprovo meto v baznem olju. Izmenjavamo nanos ene in druge mešanice. 

ŽULJ: nanašamo redčeno  eo sivke, čajevec ali pelargonijoKRVAVITEV IZ NOSA: vdihavamo eo laški smiljcipreso ali pelargonijo

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.