NOVOSTI V MESECU JUNIJUOb katerem koli nakupu od 1.-30.6. za vsaj 200 PV prejmete 5 ml stekleničke MANDARINE, NAVADNEGA KOPRA, ZELENE METE IN KUMINE. Na en članski račun lahko naročite največ 4 pakete.

Seznam izdelkov s pripadajočimi PV vrednostmi je TUKAJ

MANDARINA (Tangerine)- Citrus reticulata
***odlično poletno parfumsko dopolnilo, povečuje pozornost in osvežuje. odličen tonik za vse telesne sisteme. Ureja prebavni trakt, povečuje krvni obtok in pomaga pri izločanju toksinov iz limfnega sistema, odvaja vodo iz telesa. Dviguje razpoloženje in ga vrača na uravnotežen nivo.
POVEZAVA

NAVADNI KOPER (Dill) - Anethum graveolens
**eo pridobijo s parno destilacijo suhih semen in cele rastline. Krasno se ujema z vsemi citrusi, tudi pačulijem in rimsko kamilico. Ureja vse prebavne težave in deluje proti krčem, s črnim poprom na podplate zmanjšuje apetit, nekaterim pomaga celo pri umiritvi kolcanja smile emoticon Ugodno vpliva pri vnetjih urninarnega trakta in ostalih vnetjih. Deluje proti krčem. Drugim z rimsko kamilico pomaga omiliti simptome ADHD, zboljšuje koncentracijo in umirja hiperaktivnost. Deluje protibakterijsko in celo proti ušem. Sprošča čustveno napetost. nekaj doječim mamicam je pomagalo dvigniti laktacijo. 

POVEZAVA

KLASASTA/ZELENA META (Spearmint) - Mentha spicata
***v času poletja prijetno hladi, znižuje telesno temperaturo, dviguje koncentracijo, vrača energijo, deluje proti glavobolu, pomaga ob bolečih mišicah, zmanjšuje slabost (tudi potovalno), umirja napade kašlja, odstranjuje toksine, ureja mesečni cikel, kot naravni repelent deluje proti komarjem in mravljam. 

POVEZAVA

KUMIN (Cumin) - Cuminum cyminum
**podpora dihalnemu sistemu, ker odpira dihalne poti. Ureja prebavne težave, nudi podporo imunskemu sistemu in se uspešno spopada z bakterijskimi okužbami. Omili simptome menopavze, ureja mesečni cikel, znižuje krvni tlak, odstranjuje toksine iz telesa. Olje je tako kot citrusi deloma fotosenzorično.

POVEZAVA

Ob vseh članskih LRP nakupih za vsaj 125PV med 1.-15.6. člani prejmete 115ml frakcioniranega kokosovega olja.Od 1.-30.6. je eo brinovih jagod 10% cenejše.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.