NOVOSTI Z MESECEM JULIJEM

PODALJŠANA PONUDBA PREJŠNJEGA MESECA

5 ml stekleničke MANDARINENAVADNEGA KOPRAZELENE METE IN KUMINE lahko brezplačno prejmete še od 1.-15. julija 2015 za vse vrste nakupov za vsaj 200 PV vrednostnih točk. Na en članski račun lahko naročite največ 4 pakete, paketi bodo na voljo do odprodaje zalog.


Seznam izdelkov s pripadajočimi PV vrednostmi je TUKAJ

MANDARINA (Tangerine)- Citrus reticulata
***odlično poletno parfumsko dopolnilo, povečuje pozornost in osvežuje. odličen tonik za vse telesne sisteme. Ureja prebavni trakt, povečuje krvni obtok in pomaga pri izločanju toksinov iz limfnega sistema, odvaja vodo iz telesa. Dviguje razpoloženje in ga vrača na uravnotežen nivo.
POVEZAVA

NAVADNI KOPER (Dill) - Anethum graveolens
**eo pridobijo s parno destilacijo suhih semen in cele rastline. Krasno se ujema z vsemi citrusi, tudi pačulijem in rimsko kamilico. Ureja vse prebavne težave in deluje proti krčem, s črnim poprom na podplate zmanjšuje apetit, nekaterim pomaga celo pri umiritvi kolcanja smile emoticon Ugodno vpliva pri vnetjih urninarnega trakta in ostalih vnetjih. Deluje proti krčem. Drugim z rimsko kamilico pomaga omiliti simptome ADHD, zboljšuje koncentracijo in umirja hiperaktivnost. Deluje protibakterijsko in celo proti ušem. Sprošča čustveno napetost. nekaj doječim mamicam je pomagalo dvigniti laktacijo. 

POVEZAVA

KLASASTA/ZELENA META (Spearmint) - Mentha spicata
***v času poletja prijetno hladi, znižuje telesno temperaturo, dviguje koncentracijo, vrača energijo, deluje proti glavobolu, pomaga ob bolečih mišicah, zmanjšuje slabost (tudi potovalno), umirja napade kašlja, odstranjuje toksine, ureja mesečni cikel, kot naravni repelent deluje proti komarjem in mravljam. 

POVEZAVA

KUMIN (Cumin) - Cuminum cyminum
**podpora dihalnemu sistemu, ker odpira dihalne poti. Ureja prebavne težave, nudi podporo imunskemu sistemu in se uspešno spopada z bakterijskimi okužbami. Omili simptome menopavze, ureja mesečni cikel, znižuje krvni tlak, odstranjuje toksine iz telesa. Olje je tako kot citrusi deloma fotosenzorično.

POVEZAVA


OLJE MESECA


Ob vseh članskih LRP nakupih za vsaj 125PV med 1.-15.7. člani prejmete 15ml eo LIMONSKE TRAVE, ki se res odlično obnese ob bolečih mišicah in sklepih ter prebavnih težavah. POPUST NA NAKUP

Od 1.-31.7. je mešanica eo AROMATOUCH 10% ceneje. Ko ne veste kaj bi zbrali za sproščujočo masažo, s to mešanico res ne morete zgrešiti: pomirja napetost in pospešuje prekrvavitev. Je tudi ena glavnih mešanic t.i. Aromatouch technique - tečaji se bodo zopet organizirali konec poletja, sedaj z slovensko inštruktorico v slovenskem jeziku! NOVI IZDELKI

Z mesecem julijem se da naročiti nove izdelke:

  1. Paket s prehranskimi dodatki DAILY NUTRITIENT PACK: izboljšani kompleks omega maščob za odrasle xEO MEGA in vitaminski ter mineralni paket MICROPLEKS MVp. Primeren za vse najstnike in odrasle. ***dosegljiv s koncem julija.
  2. Prehranski dodatek za povečanje energije in vitalnost MITO2MAX, krasna alternativa kofeinskim napitkom, predvsem primerno za športnike. 
  3. Prehranski dodatek DEEP BLUE polifenol kompleks: primeren za vnetja (po raziskavah zato primeren tudi za depresijo, ker so vnetja velikokrat vzrok le tej) in nelagodja. 
  4. Prehranski dodatek SLIM&SASSY control (ploščice ali prašek za napitek) z izvlečkom iz špinače nadzoruje prekomeren apetit, ker upočasni presnovo in tako spodnjemu delu črevesja omogoči pravočasno sporočanje o sitosti. Primeren za vse tiste, ki radi ˝po malem grizljate˝hrano tudi izven rednih obrokov. Krasno dopolnilo ob redni vadbi, urejeni prehrani tistim, ki poskušajo zmanjšati prekomerno telesno težo. 
  5. Na novo dostopen tudi v Evropi najbolj zmogljiv difuzor LOTUS.
  6. Granule ON GUARD in BREATHE v novi embalaži z bolj praktičnim pokrovčkom.
  7. Na novo dosegljivi vzorčki ŠAMPONA in BALZAMA SALON ESSENTIALS:  v paketku je po 10 5ml vzorčkov šampona (nežen, lase naredi voljne in mehke, ščiti pred UV in vročino ob oblikovanju pričeske, razstruplja od korenine do konice) in balzama (na osnovi rastlinskih izvlečkov in naravnih proteinov, lase zmehča,zmanjša statičnost, izboljša vidne poškodbe las, spodbuja rast). 


VELECENJENI ETERIČNI OLJI JASMINA IN VRTNICE


V času od 1. julija do 31. avgusta bo član z vsaj 4 včlanitvami za 100 PV vrednostnih pik prejel brezplačnih 5ml eteričnega olja JASMINA. Ob vsaj 7 včlanitvah za vsaj 100 PV vrednostnih točk bo prejel brezplačnih 5ml eteričnega olje VRTNICE (če ob tem vseeno želite eo jasmina, jim pišite mail na europenaorders@doterra.com). Ob vsaj 11 včlanitvah za vsaj 100 PV vrednostnih točk pa kar brezplačno kar oba eo!

Eo JASMIN najdete sicer najdete le v namenski mešanici WHISPER (mešanica za ženske) in kolekciji VERAGE za zrelo kožo.

Eo VRTNICO sicer najdete le v namenskih mešanicah IMMORTELLE (za zrelo kožo) in WHISPER (mešanica za ženske). 

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.