POLETNA USTVARJALNA DRUŽENJA

Pozdravljeni vsi ljubitelji doma narejenega in naravnega. Tekom poletja in v mesecu septembru pripravljamo prijetna druženja, kjer bomo vsakokrat poklepetali na drugo temo. Srečanja bodo namenjena predvsem deljenju izkušenj, vsak udeleženec pa si bo lahko s seboj lahko odnesel nekaj na srečanju pripravljenih izdelkov.

Eo in izdelki eo iz naše osebne zbirke, ki se bodo predstavljali na srečanjih in iz katerih se bo pripravilo izdelke za vas. Kapljice teh eo oz. vse spodaj navedene vzorčke vam seveda podarimo.

KAKO BODO SREČANJA POTEKALA?
  • V prvem delu srečanja tako najprej predstavili svoje izkušnje z naravno kozmetiko in primernimi eteričnimi olji. Pri srečanju na temo ZANJO se bom tako posvetili še svetovanju, kaj nam pri določenem tipu kože ustreza in kako si na najenostavnejši način lahko pripravimo tudi svoje izdelke
  • V drugem delu srečanja bomo za vas vsakokrat pripravili nekaj izdelkov na bazi eteričnih olj. Poleg tega bomo uporabljali še hladno stiskana olja in masla, eterična olja, sodo bikarbono, destilirano vodo in/ali alkoholni kis. Vsak udeleženec srečanja bo tako ob koncu prejel tudi po enega od vsakega posameznega izdelka
TEME in TERMINI SREČANJ
* v primeru nepredvidenega se lahko posamezni termin srečanja odpove in/ali prestavi


NAJMLAJŠI
Srečanje bo posvečeno pomoči ob težavah ki lahko srečajo naše najmlajše. Udeleženci bodo lahko domov odnesli izdelke ki so vidni na sličici (tu embalaža še brez vsebine, ki bo sveže pripravljena prav za vsakega udeleženca): OLJE ZA MIRNEJŠE SPANJE 5ml, MAZILO ˝PRVA POMOČ˝ZA KOŽO 7ml, OLJE OB KOLIKAH 5ml. Termin prestavljen na: ponedeljek 17. avgusta ob 17h; trajanje 2-3h; cena srečanja: 15€. Ponovni termin sob. 19.9. od 10-12h v Šentvidu pri Stični 139b.

TRDO MILO


Srečanje bo posvečeno svetovanju glede možnih načinov priprave trdega mila. Na srečanju bo demonstriran postopek priprave trdega mila. Izdelovali bomo 3 različne vrste v treh različnih kalupih. Udeleženci bodo lahko domov odnesli po 1 kos mila iz vsakega vidnega kalupa (vsebino največjega se bo razrezalo na posamezne kose) na sličici - le te lahko prejmejo po 3 dneh od priprave/srečanja, ko bo milo dokončno lepo strjeno, uporabljali pa ga bodo lahko po 6. tednih od priprave, saj je toliko časa potrebnega za zorenje mila do prave pH vrednosti. Termin: ponedeljek 31. avgusta ob 17h; trajanje 3-4h; cena srečanja: 20€. Ponovni termin sob. 26.9. od 9-12h v Polju pri Vodicah 6b.


ZANJO
Srečanje bo posvečeno osebni negi in domači kozmetiki za žensko. Udeleženci bodo lahko domov odnesli izdelke ki so vidni na sličici (tu embalaža še brez vsebine, ki bo sveže pripravljena prav za vsakega udeleženca): POMLAJEVALNO OLJE ZA OBRAZ 5ml, POLETNI BODY BUTTER 100ml, HRANILNI BALZAM ZA USTNICE, 7ml. Termin: sreda 08. julij ob 17h in četrtek 09. julij ob 9h; trajanje 2-3h; cena srečanja: 20€. 
MORJE
Srečanje bo posvečeno pomoči ob težavah ki nas lahko srečanju na ˝morskem˝ dopustu. Udeleženci bodo lahko domov odnesli izdelke ki so vidni na sličici (tu embalaža še brez vsebine, ki bo sveže pripravljena prav za vsakega udeleženca): REPELENT 10ml, RAZPRŠILKA ZA SONČNE IN DRUGE OPEKLINE, 10ml, KURATIVA V PRIMERU PIKOV INSEKTOV ALI POŠKODBE, 5ml. Termin: petek 17. julija ob 9h in 17h; trajanje 2-3h; cena srečanja: 15€. ŠPORT in/ali POHODNIŠTVO
Srečanje bo posvečeno pomoči ob težavah ki nas lahko srečajo v športu ali ob pohodništvu. Udeleženci bodo lahko domov odnesli izdelke ki so vidni na sličici (tu embalaža še brez vsebine, ki bo sveže pripravljena prav za vsakega udeleženca): MAZILO OB BOLEČIH MIŠICAH IN SKLEPIH 10ml, OLJE ZA TELO PO VADBI 50ml, degustacija vzorčka SLIM&SASSY CONTROL tablice ali praška za napitek. Termin: čtrtek 23. julij ob 17h (ponedeljek 20.7. ob 9h in 17h prestavljamo); trajanje 2-3h; cena srečanja: 20€. 


KULINARIKA z EO
Srečanje bo posvečeno kulinariki z eo. Udeleženci bodo lahko prisostvovali pripravi osvežilne poletne pijače, waldorfske solate (po receptu na sličici) in domačega presnega sladoleda, po želji jih bodo lahko tudi preizkusili. Termin: sobota 25. julija ob 10h; trajanje 2-3h; cena srečanja: 15€. 


ČISTILA in DETERGENTI
Srečanje bo posvečeno svetovanju pri pripravi domačih in ekoloških čistil. Udeleženci bodo lahko domov odnesli izdelke ki so vidni na sličici (tu embalaža še brez vsebine, ki bo sveže pripravljena prav za vsakega udeleženca): VSENAMENSKO ČISTILO 50ml, ČISTILO ZA WC 40ml, DETERGENT ZA PRANJE PERILA 300ml. Termin: četrtek 30. julija ob 17h, trajanje 2-3h; cena srečanja: 15€. 
ZANJ
Srečanje bo posvečeno naši boljši polovici in pripravkih ki jim bodo zagotovo všeč. Udeleženci bodo lahko domov odnesli izdelke ki so vidni na sličici (tu embalaža še brez vsebine, ki bo sveže pripravljena prav za vsakega udeleženca): USTNA VODA 20ml, DEODORANT 40ml, vzorček ON GUARD zobne paste in vzorček DEEP BLUE RUB gela za boleče mišice in sklepe. Termin: torek 18. avgusta ob 9h in 17h; trajanje 2-3h; cena srečanja: 15€. 


DIŠAVE
Srečanje bo posvečeno možnim načinom izdelave dišav in parfumov. Udeleženci bodo lahko domov odnesli izdelke ki so vidni na sličici (tu embalaža še brez vsebine, ki bo sveže pripravljena prav za vsakega udeleženca): WC DIŠAVA 50ml, POLETNI PARFUM 10ml, RAZPRŠILKA ZA DOLGE VOŽNJE 50ml. Termin: sreda 26. avgusta ob 9h in 17h; trajanje 2-3h; cena srečanja: 15€. MESTO SREČANJ?
Srečanja bodo potekala ob vsakem vremenu, bodisi na vrtu enega od naših domov ali v večjem prostoru (v primeru slabega vremena). Vsa srečanja v avgustu bodo potekala v POLJU pri VODICAH 6b, 1217 Vodice. Iz KR ali LJ je 15-20min vožnje. Če pa se vas kjerkoli v Sloveniji zbere za posamično delavnico vsaj 5, vas lahko pridemo obiskat po dogovoru ;)

PRIJAVE NA SREČANJE so zaradi potreb organizacije nujne: prijavite se lahko na mcebasek@gmail.com. Prosimo tudi za vašo mobilno št., kamor vam lahko sporočimo vse potrebno v primeru spremembe termina srečanja. Vsako srečanje je omejeno na največ 10 udeležencev.

CENA SREČANJ VKLJUČUJE: organizacijo srečanja, 2 brošurici o varni uporabi eo s priročnimi recepti, izpis receptov posameznega srečanja, predstavitev osebnih izkušenj, predstavitev posameznih sestavin, svetovanje glede priprave posameznih izdelkov, priprava posameznih izdelkov, izdelke na posameznem srečanju (vsak udeleženec bo po enega lahko odnesel domov). Eterična olja in/ali v naprej pripravljeni tovarniški izdelki iz eteričnih olj so podarjeni iz naše zbirke za osebno rabo in so izključeni iz cene srečanja. 
***Cene srečanj se razlikujejo glede na dolžino srečanja in/ali stroške ostalega potrebnega materiala, embalaže in surovin za pripravo izdelkov (kamor kot rečeno ne spadajo eo in v naprej tovarniško pripravljeni izdelki iz eo, ki bodo podarjeni iz naše zbirke za osebno rabo). 

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.