ČAS ZA DROBNA OBDAROVANJA

Že dolgo časa nisem pripravila nobenega obdarovanja ali posebne ponudbe, tako da je skrajni čas da vam ponudim kaj mamljivega.


PRIHAJA ZOPET ČAS VRTCA in ŠOLE!

  1. Nekaj o tem sem že pisala v prejšnjem SLIKOVITEM prispevku.
  2. Vsi ki bi radi jutri (26. avgust ob 21h) preko mobilnega telefona/tablice/prenosnika/PC-ja poslušali brezplačni webinar na temo EO V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU, se nanj lahko prijavite TU
  3. Če se tega webinarja udeležite zaradi tukaj vidnega sporočila, mi ne pozabite pisati na mcebasek@gmail.com, saj boste s tem prejeli tudi novo BREZPLAČNO E-KNJIGO na temo 101 uporabe INTRO KIT-a
  4. Na webinarju bo v okviru ˝The 90 day LEAP˝ izziva možno ob včlanitvi za vsaj 100 PV (klasifikacija PV po izdelkih) izbrati gratis še eno od eteričnih oljki imajo vrednost do 25PV (ok. 25€).
Če to vse skupaj ni lepa ponudba, vse kar morate storiti je da mi o udeležbi webinarja potrdite tudi na mcebasek@gmail.com! :)


POLETNA USTVARJALNA SREČANJA V AVGUSTU
  1. Vsi ki se udeležite enega od poletnih ustvarjalnih srečanj in se na njem včlanite za vsaj 100PV, prejmete eno od naslednjih srečanj gratis, seveda po lastni izbiri (vrednost 15-20€, poleg prejmete veliko pisnega gradiva, receptov, izdelke na srečanjih). 

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.