NOVOSTI V MESECU AVGUSTU

OLJE MESECA


Ob vseh članskih LRP nakupih za vsaj 125PV med 1.-15.8. člani prejmete 5ml eo BREATHE, ki se res odlično obnese ob težavah  z dihali. 
POPUST NA NAKUP

Od 1.-31.8. so ZENDOCRINE mehke kapsule (softgels) 10% ceneje. kapsule omogočajo naravno razstrupljanje telesa. V pripravku se nahajajo eo mandarine (limonen - očiščuje), rožmarina (podpora žolču in jetrom), pelargonije (odpravlja neželene snovi in toksine), brinovih jagod (razstruplja telesne sisteme) in koriandrovih listov (odvaja toksine), ki odvajajo toksine in proste radikale, spodbujajo delovanje jeter. Doziranje: 1 kapsula 2-3 krat dnevno. 


OMEJENA IZDAJA

Dokler zaloge ne poidejo so dosegljivi vzorčki ŠAMPONA in BALZAMA SALON ESSENTIALS:  v paketku je po 10 5ml vzorčkov šampona (nežen, lase naredi voljne in mehke, ščiti pred UV in vročino ob oblikovanju pričeske, razstruplja od korenine do konice) in balzama (na osnovi rastlinskih izvlečkov in naravnih proteinov, lase zmehča,zmanjša statičnost, izboljša vidne poškodbe las, spodbuja rast).VELECENJENI ETERIČNI OLJI JASMINA IN VRTNICE

Še do konca meseca velja, da bo član z vsaj 4 včlanitvami za 100 PV vrednostnih pik prejel brezplačnih 5ml absoluta JASMINA. Ob vsaj 7 včlanitvah za vsaj 100 PV vrednostnih točk bo prejel brezplačnih 5ml eteričnega olje VRTNICE (če ob tem vseeno želite eo jasmina, jim pišite mail na europenaorders@doterra.com). Ob vsaj 11 včlanitvah za vsaj 100 PV vrednostnih točk pa kar brezplačno kar oba eo!
Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.