Postkonvencijski veliki letni dogodek: ZAŽIVI doTERRO 2015

V soboto 03. oktobra med 16h in 18h vas z doTERRA Teamom Slovenija vabimo na največji dogodek leta, postkonvencijo ZAŽIVI doTERRO 2015 (doTERRA ALIVE 2015). Dogodek se bo odvijal v prostorih Družbenega doma Grosuplje na Taborski 1 (Grosuplje ).


Na dogodku se bo predstavilo doTERRO in njene najnovejše izsledke, eterična olja, nove izdelke, ki v Slovenijo prihajaj v prvih mesecih 2016. Večino novih izdelkov se bo lahko po znižani ceni predčasno nakupilo v PROMOCIJSKEM PAKETU le kot udeleženec dogodka. Več o novih izdelkih si lahko preberete TUKAJ.


Z našo krasno in domačno ekipo bomo poskrbeli za degustacijo izpod naših prstov, preizkusili in prevonjali pa boste lahko večino ponudbe eteričnih olj in ostalih izdelkov, ki jih podjetje doTERRA ponuja.

Da ne omenim, da smo za vas zbrali veliko dišečih presenečenj, ki se bodo tekom konvencije v NAGRADNI IGRI podeljevala naključnim prisotnim.

***

Če ste doTERRO spoznali preko mene osebno, na mojih predavanjih, srečanjih, preko mojega bloga ali ostalih družabnih omrežjih, vas v primeru udeležbe postkonvencijskega dogodka in včlanitve za vsaj 100 PV čaka še brezplačno olje v vrednosti do 25 PV (ok. 25€) po vaši izbiri. Več informacij na mcebasek@gmail.com ali TUKAJ.

***

PRIJAVA na postkonvencijski dogodek: karla@kontim.si.

CENA VSTOPNICE na postkonvencijski dogodek: člani 10€, nečlani 7€.

OTROCI dobrodošli BREZPLAČNO! ;)

Lepo povabljeni!
Vaša Maja

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.