doTERRA novoletna darila 2015

Prispevki v blogu so avtorsko delo.
Prosim, da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

***

December je že tu in vsi že vneto razmišljamo o tem, kaj vse bomo podarjali za novoletna darila: iz posebne ponudbe, zanjo ali kot poslovno darilo.


HOLIDAY GIFTS - posebna ponudba doTERRA


Praznična ponudba predvsem članom ponuja veliko uporabnega, je začasna in velja do odprodaje zalog. Več o tem v POSEBNEM PRAZNIČNEM KATALOGU

KOVINSKA ŠKATLICA za 3 eterična olja z ali brez 5ml stekleničkami divje pomaranče, poprove mete in namenske mešanice za podporo imunskemu sistemu On Guard. Preprosto in uporabno praznično darilo. 

Praznična mešanica HOLIDAY JOY: tradicionalni praznični preplet vonjev z eo divje pomaranče, muškatnega oreščka, sibirske jelke, kitajskega in cejlonskega cimeta, klinčkov, duglazije ter absoluta vanilije. Krasna mešanica za toplo aromo vaše pisarne ali doma.


GLAMOUR SET: nežen vlažilni in sijoč losijon (s karitejevim maslom in naravnim pigmentom mice, 120ml), lip gloss (visok sijaj, z nežno rožnato naravno pigmentacijo, s hladilnim občutkom, 14ml) in piling za ustnice (s cimetom in vanilijo ter okusom čokolade, karitejevim maslom, kokosovim oljem, sladkorjem, nežno odstrani odvečno kožo ter ustvari sijoče ustnice, jih lepo neguje, 4,5g).
VOLNENE KROGLICE ZA SUŠILEC PERILA in eo Purify: 4 volnene kroglice, ki jih lahko odišavite z nekaj kapljicami najljubšega eo. Dodana tudi 15ml čistilna mešanica Purify.
* R A Z P R O D A N O *


VEČPREDALČNA LESENA ŠKATLA: kapaciteta za 50 po 5 ali 15ml eo in 14 roll-on po 10ml. Najvišji predal omogoča hranjenje vaših 15 najljubših eo, srednji del pa dodatnih 35. Odlična rešitev za vašo eterično zbirko. TELOVADNA TORBA z BLAZINO: iznajdljiva dopolnitev telovadne opreme za vse, ki se v zimskem časi radi poslužujete vodene ali samostojne vadbe. Telovadna blazina (180x66cm, odličen oprijem in udobje, narejena za odstranjevanje vlage in potu) in telovadna torba (visoke kvalitete, s predalom za vaša izbrana eo, predalom za stekleničko, s prilagodljivo ramensko nosilko). 

OBESKI ZA OSVEŽEVANJE ZRAKA: 3 neodišavljeni obeski za avtomobil, predalnik, telovadno torbo,..
* R A Z P R O D A N O *

SET za KOPEL: osvežilno milo za telo (262ml) in piling za telo (250g) z eo duglazije in grenivke.
HEALING HANDS LOSIJON ZA ROKE z eo bolgarske vrtnice: izdelek s katerim doTERRA zbira sredstva za svojo neprofitno fundacijo Healing Hands. Losijon, ki je tudi za naše roke tako ali drugače najboljši balzam, še posebno v tem zimskem času. Daj - dam..
* Tako Redni kupci kot člani izdelek kupujejo po enaki ceni (18,30€). O preteklih in trenutnih donacijah si lahko preberete TUKAJ* Uradni cenik rednih (retail) in članskih (wholesale) cen praznične ponudbe (do odprodaje zalog) najdete TUKAJ. Cene še nimajo priračunanega 22% DDV. Izdelki so na voljo od 2. novembra 2015. Nakup lahko opravite po rednih ali članskih cenah - nadaljnji napotki TUKAJDARILO ZANJO

Dragi fantje, partnerji in soprogi, če želite vašo drago presenetiti vam ponujam nekaj zanimivih predlogov.


Svoji ljubljenki lahko podarite ČLANARINO doTERRA. Le ta na letni ravni (velja 12 mesecev od včlanitvenega datuma dalje) z DDV znaša 24,40€ in ne zahteva rednih mesečnih nakupov. Vaša draga bo tako lahko nakupovala po 25% nižjih članskih cenah, ko bo hotela. Navodila kako poplačati letno članarino najdete TUKAJ. V celotnem postopku včlanitve le izpustite naročanje artiklov in izberete le INTRODUCTORY ENROLLMENT PACKET  v želenem jeziku (angleščina, nemščina). Vaša najljubša bo tako domov prejela uvodno mapo z aktualnim katalogom doTERRA, uporabnimi uvodnimi brošurami in nalepkami za eterična olja. Lahko pa ji ob tem seveda že naročite tudi nekaj njej ljubih izdelkov. 

Če je vaša izbranka že mama, bo za vašo družino najuporabnejši spekter eteričnih olj, s katerimi si lahko omilimo res veliko težav, našla v včlanitvenem paketu FAMILY PHYSICIAN KIT  (5ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Breathe, Deep Blue, Digest Zen) + SLIM&SASSY (15ml), ki vas letne članarine oprosti. Pa tudi paket 5ml stekleničk eo je veliko ugodnejši, kot če bi posamična olj nakupovali posebej. Že 5ml Deep Blue sam v redni ponudbi doTERRE znaša skoraj 50€. * Paket skupaj z zavarovanim in sledljivim PREMIUM pošiljanjem znaša 153,70€. Navodila za nakup so TUKAJ. Vreden je 115 PV točk. doTERRA ponuja še kar nekaj včlanitvenih paketov (enrollment kit-ov), ki vas letne članarine oprostijo (z DDV sicer 24,40€) in so v paketu zagotovo cenejša izbira, kot če bi izdelke kupovali posamično. 
  • Poleg poprej omenjenega je zanimiv tudi neke vrste trojni Family Physician Kit z difuzorjem: HOME ESSENTIALS KIT (15ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Breathe, Digest Zen in še 5ml stelenička Deep Blue) skupaj s PETAL difuzorjem. *Paket skupaj z zavarovanim in sledljivim PREMIUM pošiljanjem znaša 287,90€. Navodila za nakup so TUKAJ. Vreden je 220 PV točk.
  • Priročen paket za družinsko rabo s Family Physician Kit-om, najboljšimi izdelki iz On Guard kolekcije, baznim oljem in uporabno namensko mešanico ob glavobolih. FAMILY WELLNESS KIT: Family Physician Kit; prehranska dopolnila Lifelong Vitality Pack; frakcionirano kokosovo olje; On Guard izdelki - pena za umivanje rok z dozirnikom, zobna pasta, granule in mehke kapsule; 10ml Past Tense, ki je zelo priročen ob glavobolih in tenzijah. * Paket skupaj z zavarovanim in sledljivim PREMIUM pošiljanjem znaša 263,50€. Navodila za nakup so TUKAJ. Vreden je 191 PV točk.
  • Če potrebujete uporaben paket za razstrupljanje (detox) je dobra izbira CLEANSE & RESTORE KIT: 15ml eo limone; prehranska dopolnila Lifelong Vitality Pack; čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotiki in prebiotiki PB Assist; sistem encimov TerraZyme; s čistilnimi mehkimi kapsulami Zendocrine. Paket skupaj z zavarovanim in sledljivim PREMIUM pošiljanjem znaša 226,90€. Navodila za nakup so TUKAJ. Vreden je 131 PV točk.
  • In še nekaj ostalih paketov..Vse najdete TUKAJ.
* Uradni cenik vsega omenjenega po rednih (retail) in članskih (wholesale) cenah s pripadajočimi PV vrednostnimi točkami najdete TUKAJ. Cene imajo že priračunan 22% DDV. Nakup lahko opravite po rednih ali članskih cenah - nadaljnji napotki TUKAJ


POSLOVNA DARILA


Ste podjetje, ki si želi svojim poslovnim partnerjem ali strankam podariti visokokvalitetna eterična olja s certifikatom CPTG? Podjetje doTERRA ponuja kar nekaj eteričnih olj, izdelkov in paketov, ki zagotovo ustrezajo ne le vašim merilom, temveč tudi vašemu budgetu. 

Med zelo priljubljenimi, ugodnejšimi in uporabnimi eteričnimi olji so OLJA CITRUSOV, ki dvigujejo razpoloženje in nasploh pripeljejo vonj po praznikih. Najbolj priljubljena so eo limone, divje pomaranče, limete,.. med namenskimi mešanicami pa zagotovo za uravnavanje razpoloženja Balance, za dviganje razpoloženja Citrus Bliss,..
* V razponu cene od 15 do 25€ najdete kar nekaj posamičnih uporabnih eteričnih olj. ABC vodnik po najpogostejših načinih uporabe posamičnih eo najdete v sestavku TUKAJINTRODUCTORY KIT: za prve korake v svetu naravnih in terapevtskih eteričnih olj je nadvse priročen paket INTRO KIT, ki vsebuje 5ml-stekleničke eteričnih olj sivke, limone in poprove mete.


Za poslovne partnerje si lahko izberete enega od nadvse uporabnih DIFUZORJEV, ki so nepogrešljiv in koristen dodatek v pisarnah. Katerega in kako izbrati? Več informacij TUKAJ
* Darila lahko naročite po naslednjih korakih. Če bo vaše naročile večje, se lahko tudi včlanite (koraki za včlanitev) kot fizični ali poslovni subjekt in izdelke nakupite po 25% nižjih članskih cenah. Članstvo traja 12 mesecev od dneva včlanitve in vas ne obvezuje nobenega nadaljnjega nakupa. Za več informacij lahko pišete na mcebasek@gmail.com.


NAREDI SAM


Seveda je najlepše darilo izdelati sam. Prav tako želimo ljubljeni osebi zagotovo privoščiti nekaj lepega in predvsem uporabnega. Lahko se nam pridružite tudi na kakšnem od naših ustvarjalnih srečanj.

* Nekaj malega idej za domače ustvarjanje najdete TUKAJ in v razdelku RECEPTI.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.