MEHKE KAPSULE (softgels): ON GUARD in DIGEST ZEN

ON GUARD MEHKE KAPSULE

On Guard mehke kapsule so izdelek, ki podpira in ojača imunski sistem.

Narejene so na bazi mešanice eo On Guard in dodatno eteričnih olj črnega popra, origana in melise.

Še posebno priročen in varen način podpore, v času sezonskih bolezni ali obremenjujočih zunanjih vplivov.

Priporoča se občasno jemanje, naenkrat lahko zaužijemo eno ali več kapsul po potrebi. Izdelek hranimo v temnejšem in hladnejšem prostoru, izven dosega otroških rok.

Sestavine: mešanica eo On Guard (podpira delovanje imunskega sistema), eo črni poper (podpora krvnemu obtoku in dihalnim potem), origano (pomaga graditi in podpre imunski sistem) in melisa (varuje pred sezonskimi boleznimi) v mehkih vege kapsulah.DIGEST ZEN MEHKE KAPSULE

Digest Zen mehke kapsule so izdelek, ki podpira in lajša težave prebavnega sistema.

Narejene so na bazi eteričnih olj ingverja, poprove mete, pehtrana, semen sladkega komarčka, kumine, semen janeža in koriandra.

Še posebno priročen in varen način pomoči ob občasnih ali rednih prebavnih težavah (od diareje, zaprtja, vetrov, krčev, slabosti).

Naenkrat lahko zaužijemo eno kapsulo enkrat ali večkrat dnevno po potrebi. Izdelek hranimo v temnejšem in hladnejšem prostoru, izven dosega otroških rok.

Sestavine: mešanica eo Digest Zen (podpira delovanje prebavnega sistema, 120 mg na kapsulo): eo ingverja (pomirja želodčne težave in lajša prebavo), poprove mete (ugodno vpliva na črevesje in prebavo), pehtrana (omogoča zdravo prebavo), semen sladkega komarčka (lajša zaprtje in prebavne težave), kumine (lajša težave z vetrovi in vzdržuje zdravje prebavil), semen janeža (podpira zdravo prebavo) in koriandra (pomirja razdražen želodec).

Komentarji

  1. Vsi ki ste se v mesecu oktobru včlanili za vsaj 100 pv in oddate LRP program zvestobe za vsaj 100pv v mesecu novembru, prejmete oba paketka kapsul brezplačno <3

    Kako? Pišite mi na mcebasek@gmail.com ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.