NOVOSTI V MESECU OKTOBRU

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

***

OLJE MESECA

Ob vseh članskih LRP nakupih za vsaj 125PV med 1.-15.10. člani brezplačno prejmete 15ml eo CEDREki blagodejno vpliva na počutje in vrača vitalnost. V aromaterapiji s pomočjo difuzorja ali inhalacije čistimo in vzdržujemo dihalne poti, topično pa cedra blagodejno vpliva na kožo, jo čisti in ohranja zdravo. Masažna terapija sprošča in pomirja telo in dušo. Prav priročno eo za ta čas leta!
POPUST NA NAKUP

Od 1.-31.10. je eo namenska mešanica CLARYCALM (10ml roll on) 10% ceneje. Odlična mešanica za vse tegobe in hormonska valovanja ženske (ovulacija, menstruacija, mena, oblivanje, razpoloženjska nihanja), ki jo sestavljajo eterična olja muškatna kadulja, sivka, bergamotka, rimska kamilica, cedra, ilang-ilang, pelargonija, janež, seme korenja, palmarosa, navadna konopljika. Mešanica z nanosom na pulzne točke ali oboleli del na trebuhu zmanjšuje moč krčev, zmanjšuje oblivanje, odpravlja slabost. Nujna reč v vsaki ženski torbici ;)

100 PV ponudba MESECA 

Za včlanitev za vsaj 100 PV vrednostnih točk v času od 1.-31. oktobra 2015 in nadalje nakup zvestobe LRP za vsaj 100 PV v novembru novi člani prejmete brezplačna neprecenljiva paketa mehkih kapsul ON GUARD (pomoč in podpora imunskemu sistemu) in DIGESTZEN (pomoč pri prebavnih težavah). Več o mesečni ponudbi TUKAJČe še niste član doTERRE, ste olja spoznali preko mene, Andreje ali najinega bloga in veste da se vam za nakup želenih izdelkov že izplača včlaniti, pa boste ob tem v mesecu oktobru lahko prejeli še brezplačno olje po vaši izbiri v vrednosti do 25€! Več o tej ponudbi TUKAJ


Seznam izdelkov s pripadajočimi PV vrednostmi je TUKAJ


V SOBOTO NAJVEČJI DOGODEK doTERRA tudi v SLOVENIJI

V last minute ponudbi se lahko udeležite veliko slovenske postkonvencije 2015, ZAŽIVI doTERRO. To soboto 03. oktobra ob 16h v Družbenem domu Grosuplje. Več o vabilu in kako se prijaviti TUKAJ. Najlepši način, da se spoznate z doTERRO v živo! KONČNO UGODNEJŠE SLEDLJIVO POŠILJANJE

Končno bo s 1. oktobrom za člane ter zadovoljne uporabnike izdelkov doTERRA na voljo cenejše sledljivo pošiljanje po Evropi (5-7 delovnih dni). Le to bo zneslo z 22% DDV sedaj 7,30€Hitro, sledljivo in zavarovano pošiljanje (2-3 delovne dneve) pa se za malenkost dviguje na 13,40€ z vključenim DDV. Več o novi ponudbi TUKAJOMEJENA IZDAJA

Dokler zaloge ne poidejo so dosegljivi vzorčki ŠAMPONA in BALZAMA SALON ESSENTIALS:  v paketku je po 10 5ml vzorčkov šampona (nežen, lase naredi voljne in mehke, ščiti pred UV in vročino ob oblikovanju pričeske, razstruplja od korenine do konice) in balzama (na osnovi rastlinskih izvlečkov in naravnih proteinov, lase zmehča,zmanjša statičnost, izboljša vidne poškodbe las, spodbuja rast).PRIBLIŽUJEJO SE PRAZNIKI ;)

Da vas malo podregljam, kmalu pride prispevek, ki bo razkril, kaj bo za praznike možno kupiti v naši krasni doTERRI ;) vam povem, nekaj za ljubitelje božičnih vonjev, nekaj za ljubiteljice bleščic, pripravek za krasen način odišavljanja perila, čudovita lesena škatla, prelep in uporaben dodatek za ljubitelje joge, super in enostaven način za odišavljanje avtomobilov, razvajajoč spa set in večno prečudoviti losijon za roke z vrtnico :) Komaj čakam na 2. november, ko v Evropi večina izdelkov tudi na voljo! 


Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.