NOVOSTI V MESECU NOVEMBRU

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

***

OLJE MESECA


Ob vseh članskih LRP nakupih za vsaj 125PV med 1.-15.11. člani brezplačno prejmete 15ml eo ROŽMARINA, katerega so so v ritualne in zdravilne namene uporabljali že Stari Egipčani, Stari Izraelci, Grki in Rimljani. Uravnava prebavni trakt, pomirja obolele in vnete mišice, odpravlja stres, nervozo in slabosti. Proti izpadanju las se odlično obnese!POPUST NA NAKUP


Od 1.-30.11. je eo MIRE 10% ceneje. Stare civilizacije so jo zelo cenile! v difuzorju uravnava čustveno razpoloženje in vrača dobro počutjelajša želodčne težave (primerna tudi za najmlajše), kapljica v mazilu ali kremi koži vrača mladosten izgled, jo obnavlja, v ustni vodici je odličen čistilec.
100 PV ponudba MESECA  se podaljšuje


Za včlanitev za vsaj 100 PV vrednostnih točk v času od 1.-30. novembra2015 in nadalje nakup zvestobe LRP za vsaj 100 PV v decembru novi člani prejmete brezplačna neprecenljiva paketa mehkih kapsul ON GUARD (pomoč in podpora imunskemu sistemu) in DIGESTZEN (pomoč pri prebavnih težavah). Več o mesečni ponudbi TUKAJ

Seznam izdelkov s pripadajočimi PV vrednostmi je TUKAJ


doTERRA ideje za NOVOLETNA DARILA


Ideje za nakup ZANJO, ZANJ, za DRUŽINO, POSLOVNA DARILA. 

KOVINSKA DARILNA ŠKATLICA: z ali brez treh 5ml stekleničk pomaranče, mete in mešanice On Guard
PRAZNIČNA MEŠANICA: 15ml Holiday Joy
GLAMOUR SET: losjon, lip gloss, piling za ustnice (za praznični izgled!)
4 VOLNENE KROGLICE ZA SUŠILEC PERILA: z mešanico eo Purify (pravi hit!)
LESENA ŠKATLA ZA 50 OLJ: za vašo večpredalno eterično knjižnico
TELOVADNA TORBA Z BLAZINO: za ljubitelje notranje ali zunanje vadbe
OBESKI ZA OSVEŽEVANJE ZRAKA: za vaše najljubše eo v omari, avtu in drugje
DARUJEMO: z nakupom Healing Hands losjonom za roke z eo bolgarske vrtnice
..in še in še idej..
*Na voljo od 2. novembra do odprodaje zalog, pohitite z nakupom! 
Več o ponudbi TUKAJ

doTERRA evropska KONVENCIJA 2016


V first minute ponudbi se lahko že prijavite na veliko evropsko konvencijo doTERRA 2016. Od 3-4. junija 2016 bo potekala v prekrasni Pragi. Znižane vstopnice in možne rezervacije hotelov že na voljo. Najlepši način, da se spoznate z doTERRO v živo in mednarodnih krogih!  


UGODNEJŠE SLEDLJIVO POŠILJANJE* S 1. oktobrom je za člane ter zadovoljne uporabnike izdelkov doTERRA na voljo cenejše sledljivo pošiljanje po Evropi (5-7 delovnih dni). Le to znaša z 22% DDV 7,30€. 
* Hitro, sledljivo in zavarovano pošiljanje (2-3 delovne dneve) znaša 13,40€ z vključenim DDV. 
* V času prazničnih nakupov lahko posledično prihaja do zamujanja pošiljk.
* Za prvi delovni dan dostave se šteje dan po tem, ko kurirska služba (ponavadi v popoldanskih urah) prevzame vašo pošiljko v skladišču. 


OMEJENA IZDAJA

Dokler zaloge ne poidejo so dosegljivi vzorčki ŠAMPONA in BALZAMA SALON ESSENTIALS:  v paketku je po 10 5ml vzorčkov šampona (nežen, lase naredi voljne in mehke, ščiti pred UV in vročino ob oblikovanju pričeske, razstruplja od korenine do konice) in balzama (na osnovi rastlinskih izvlečkov in naravnih proteinov, lase zmehča,zmanjša statičnost, izboljša vidne poškodbe las, spodbuja rast).

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.