NOVOSTI V MESECU DECEMBRU

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

***

OLJE MESECA


Ob vseh članskih LRP nakupih za vsaj 125 PV med 1.-15.12. člani brezplačno prejmete 5ml praznične mešanice eo HOLIDAY JOY (in še tri neodišavljene obeske)s katero lahko odišavite svoj dom, saj s svojo toplo in sladko aromo pozdravlja prihod počitnic in praznikov. Mešanica čisti in osveži zrak, dviga razpoloženje ter vpliva na čute, zato je uporaba v difuzorju lahko vsakodnevna. Gre za tradicionalen praznični preplet vonjev z eo divje pomaranče, muškatnega oreščka, sibirske jelke, kitajskega in cejlonskega cimeta, klinčkov, duglazije in absoluta vanilije.

Družinski člani in prijatelji bodo nad takšnim novoletnim darilom navdušeni. Če ste polni idej in povrhu še kreativni potem lahko z mešanico pripravite obeske za novoletno smrečico, vence, za praznično energijo odišavite oblačila: plašče, šale in celo praznične voščilnice, ki jih boste verjetno z mlajšimi člani naredili kar sami. 


POPUST NA NAKUP


Od 1.-31.12. je eo KITAJSKEGA CIMETA 10% ceneje. 

V preteklosti so ga uporabljali kot začimbo že stari Indijci in stari Rimljani, danes pa je začimba v večini sveta pogosto prodajana pod izrazom navadni cimet! Še eno olje, ki s svojo začinjeno aromo pričara krasno vzdušje praznikov. Ugodno vpliva na čustveno razpoloženje, prebavo in slabost, podpira delovanje imunskega sistema ter deluje grelno, saj spada med t.i. vroča eo. Deluje protivnetno, kot antioksidant, antibiotično, kot adstringent, proti glivicam in virusom.  


200 PV ponudba MESECA


Za katerikoli nakup za 200 PV vrednostnih točk v času od 1.-31. decembra 2015 člani prejmete brezplačno cenjeno 15 ml eo FRANKINCENCE ali kadilno bosvelijo. Za topel in pomirjajoči učinek, zmanjšanje navidez kožnih nepravilnosti, sprostitev in uravnoteženje razpoloženja. Več o mesečni ponudbi TUKAJ. Olje, ki ga lahko uporabiš vedno, ojača tudi delovanje ostalih olj. Pri meni največkrat v uporabi!

Seznam izdelkov s pripadajočimi PV vrednostmi je TUKAJ


doTERRA ideje za NOVOLETNA DARILA


Ideje za nakup ZANJO, ZANJ, za DRUŽINO, POSLOVNA DARILA. 

KOVINSKA DARILNA ŠKATLICA: z ali brez treh 5ml stekleničk pomaranče, mete in mešanice On Guard
PRAZNIČNA MEŠANICA: 15ml Holiday Joy
GLAMOUR SET: losjon, lip gloss, piling za ustnice (za praznični izgled!)
4 VOLNENE KROGLICE ZA SUŠILEC PERILA: z mešanico eo Purify (pravi hit!)
LESENA ŠKATLA ZA 50 OLJ: za vašo večpredalno eterično knjižnico
TELOVADNA TORBA Z BLAZINO: za ljubitelje notranje ali zunanje vadbe
OBESKI ZA OSVEŽEVANJE ZRAKA: za vaše najljubše eo v omari, avtu in drugje
DARUJEMO: z nakupom Healing Hands losjonom za roke z eo bolgarske vrtnice
..in še in še idej..
*Na voljo od 2. novembra do odprodaje zalog, pohitite z nakupom! 
Več o ponudbi TUKAJ

doTERRA evropska KONVENCIJA 2016


V first minute ponudbi se lahko že prijavite na veliko evropsko konvencijo doTERRA 2016. Od 3-4. junija 2016 bo potekala v prekrasni Pragi. Znižane vstopnice in možne rezervacije hotelov že na voljo. Najlepši način, da se spoznate z doTERRO v živo in mednarodnih krogih!  


UGODNEJŠE SLEDLJIVO POŠILJANJE* S 1. oktobrom je za člane ter zadovoljne uporabnike izdelkov doTERRA na voljo cenejše sledljivo pošiljanje po Evropi (5-7 delovnih dni). Le to znaša z 22% DDV 7,30€. 
Hitro, sledljivo in zavarovano pošiljanje (2-3 delovne dneve) znaša 13,40€ z vključenim DDV. 
* V času prazničnih nakupov lahko posledično prihaja do zamujanja pošiljk.
* Za prvi delovni dan dostave se šteje dan po tem, ko kurirska služba (ponavadi v popoldanskih urah) prevzame vašo pošiljko v skladišču. 


OMEJENA IZDAJA

Dokler zaloge ne poidejo so dosegljivi vzorčki ŠAMPONA in BALZAMA SALON ESSENTIALSv paketku je po 10 5ml vzorčkov šampona (nežen, lase naredi voljne in mehke, ščiti pred UV in vročino ob oblikovanju pričeske, razstruplja od korenine do konice) in balzama (na osnovi rastlinskih izvlečkov in naravnih proteinov, lase zmehča,zmanjša statičnost, izboljša vidne poškodbe las, spodbuja rast).

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.