NOVI IZDELKI doTERRA dosegljivi tudi že pri nas!

Pa so nas presenetili! :) Rekli so, da bodo na voljo šele po mesecu februarju. Kaj?  Vsi novi izdelki nad katerimi smo vzdihovali septembra ob novičkah iz svetovne doTerra konvencije v Salt Lake City-u. Pravzaprav bodo na voljo skoraj vsi in kar je najlepše, Emotional Aromatherapy System Kit (olja, ki nam lahko pomagajo pri razpoloženju : ) in doTerra Touch Kit (redčena olja iz Family Physician Kit-a v roll-onih, vsi razen limona) so na voljo tudi posamezno :) Kaj si torej z januarjem lahko že podarimo? Uradna povezava TUKAJ.

OPA: če boste nakupovali do 15. januarja, ne pozabite, kaj vse si lahko brezplačno prislužite (15ml stekleničko Frankincense vredno skoraj 100€, brezplačno januarsko olje DC (Past Tense) vredno skoraj 30€,  s prisotnostjo in z včlanitvijo na dogodkih DIAMOND CLUB, ki bodo potekali po celi Sloveniji in celo do 150 gratis PV točk (vredno več kot 150€), za katere si lahko izberete brezplačne izdelke). Po 15. januarju pa večino tega! Če to ni čas za včlanitev, ne le da prihranite za želeno, temveč še vsaj enkrat toliko pridobite gratis (do cca 280€)! Za več info na mcebasek@gmail.com.  

NOVI IZDELKI


EMOTIONAL AROMATHERAPY SYSTEM KIT - novi paket za čustveno uravnavanje. 
Uradna stran TUKAJ

Nekaj zanimivih dejstev glede spojin, ki jih najdemo v eteričnih oljih:

 • alkoholi - so v cvetnicah, pomirjajo, dajejo uteho in blažijo; 
 • sekviterpeni in estrov oksid - so v lesu, travnicah in zeliščih, prizemljijo, sproščajo, razčiščujejo in prenavljajo; 
 • ketoni - so v meti, vračajo energijo in pomirjajo; 
 • monoterpeni - so v citrusih, dvigujejo razpoloženje in energijo; 
 • aldehidi in fenoli - so v začimbnicah, poživljajo, vračajo strast. 

 • MOTIVACIJA/OPOGUMLJANJE - Motivate Encouraging Blend
 • RAZVESELJEVANJE - Cheer Uplifting Blend: limonina mirta, klinčki, divja pomaranča, zvezdni janež, ingver, cimet, muškatni orešček, vanilja, korenikasta krvomočnica. 
 • STRAST/NAVDIH - Passion Inspiring Blend: kardamom, cimet, ingver, klinčki, sandalovina, jasmin, vanilja, tropska damiana. 
 • ODPUŠČANJE - Forgive Renewing Blend: timijan, citronela, rdeča-kanadska cedra, brinove jagode, smreka, bergamotka, mira, rumena cedra (Aljaska). 
 • PODPORA/UTEHA - Console Comforting Blend: kadilna bosvelija, ilang-ilang, vrtnica, labdanum, pačuli, sandalovina, amiris - sandal, osmant. 
 • UMIRJENOST/GOTOVOST - Peace Reassuring Blend: sivka, vetiver, ilang-ilang, kadilna bosvelija, muškatna kadulja, majaron, labdanum, zelena meta. doTERRA TOUCH KIT: REDČENA NAJUPORABNEJŠA OLJA (Family Physician Kit eo in mešanice, le da ni limone) v 9ml roll on - redčeno glede na kemično sestavo posamičnega eo v tej meri, da so prisotni terapevtski učinki. Primerno za direkten nanos tudi za otroka ter starejše. 


DIFUZOR Z IZPUHOM (brez vodne baze) - Cloud Waterless Diffuser - ekskluziva pri doTERRI. Več info TUKAJ.   
ŽVEČLJIVE TABLETE Digestzen s kalcijevim karbonatom za podporo prebavnemu traktu - DigestZen Chewable Tablets. Kot pomoč ob težavah s prebavo ali ob prebogatem prazničnem času.INHALACIJSKO MAZILO BREATHE - Breathe Vapor Stick: brez mastne osnove. namažemo na prsi, lahko tudi pod nos. 

DEODORANT (eo cipresa, čajevec, cedra, bergamotka, karitejevo maslo, čebelji vosek): Deodorant stick. Nekaj kar smo že vsi dolgo čakali :)ZELENA META - Spearmint (odslej v stalni ponudbi). TUKAJ.
Ima svežo meta aromo, pridobiva se s parno destilacijo listov, večino ga sestavljajo ketoni in monoterpeni, podpira prebavni trakt in zdravje v ustni votlini, kemija je podobna semenom kopra. Odlično se ujame z duglazijo v difuzorju (priporoča dr. Hill), dviguje pozornost, odpira dihalne poti. Uporaba podobno kot Digest Zen, poprova meta, ingver.
ZELENKA - Wintergreen (po novem iz Nepala).
Zelenka ima sedaj roza nianso, ima večjo gostoto kot voda zato ne plava v njej, temveč potone. Podobno kot vetiver, in klinčki. Menja staro zelenko, stara pa ostaja v mešanicah (Deep Blue,..). Daje topel občutek, krasna za masažno olje, odlična pri blaženju bolečine (revmatoidni artritis). Sedaj je aroma popolnoma drugačna. Kot zanimivost - destilira se 14h.
DUGLAZIJA - Douglas Fir iz Nove Zelandije; s tem rešili tudi okoljski primer, ker zaradi hitre rasti invazivno spreminja pokrajino; izjemna zaradi posebne sestave v estrih, posekajo še mladi drevo - pridobljeno na nizki temperaturi in pod nizkim pritiskom. Deluje pomirjujoče, odpira dihalne poti, vrača pozitivno razpoloženje, dviguje pozornost, osredotočenje, čisti kožo.

INGVER - Ginger: po novem iz Madagaskarja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.