NOVOSTI V MESECU JANUARJU

Novo leto, veliko novosti! Mesec januar nam poleg prekrasne nove izdaje LIVING MAGAZINE prinaša zopet nekaj lepih ponudb.


IZDELEK MESECA
IZDELEK MESECA (za vsa članska LRP naročila do 15.1. za več kot 125 PV): brezplačno TriEase (60 kapsul - prehransko dopolnilo). Ščiti pred okoljskimi in sezonskimi dejavniki ter podpira zdrav respiratorni sistem. Prehransko dopolnilo se lahko varno uporablja na dnevni ravni v času sezonskih alergij, na poti oz. potovanju za splošno zdravje dihal. Kapsule vsebujejo eo limone (čisti telo), sivke (pomirja) in poprove mete (za zdrave dihalne poti).


POPUST NA NAKUP
Od 1-31.1 je 10% znižana cena za SLIM&SASSY SOFTEGLS (90 mehkih in želatinastih kapsul): vsebujejo mešanico eo Slim & Sassy in ti pomagajo doseči želeno telesno težo na zdrav in naraven način. Učinek je največji ob zdravi prehrani in stalni telesni aktivnosti. Skozi ves dan pomagajo uravnavati napade lakote, podpirajo pa tudi zdrav metabolizem in dvigujejo razpoloženje. So super za tiste, ki so na poti ali za tiste, ki želijo na najenostavnejši in priročen način izkoristiti učinkovine, ki jih kapsule ponujajo. Vsebujejo eo grenivke in limone, ki spodbujata izločitev toksinov iz telesa, poprova meta, ingver in cimet pa stimulirajo endokrine žleze ter s tem na naravni način zmanjšujejo telesno težo.

200 PV ponudba MESECA


PODALJŠANA AKCIJA: Do 15.1 velja, da za posamezno naročilo za 200 PV vrednostnih točk (LRP, Standard, TUDI včlanitvena naročila) prejmete GRATIS 15ml KADILNE BOSVELIJE (Frankincense). Olje za vse, ki v kombinaciji ojača delovanje ostalih olj. Obnavlja kožo, zmanjšuje vidne gube in strije, za sprostitev in prizemljitev. Več o ponudbi TUKAJ.

Seznam izdelkov s pripadajočimi PV vrednostmi je TUKAJ


Ponudba NEW YEAR NEW YOU


NEWYEAR, NEW YOU (velja 1.1.-29.2. 2016): Vsi, ki se JANUARJA udeležijo posebnih doTERRA DOGODKOV (naknadno na blogu) in se do 3 delovne dni po dogodku včlanijo z vsaj 100 PV naročila in imajo tudi v FEBRUARJU LRP naročilo za 100 PV, dobijo 100 PV povrnjenih v svojo pisarno. Le te točke lahko vnovčite za želene izdelke doTERRA. Na dogodku prejmete tudi potrditveno kodo od izvajalca dogodka, za vklop v svoji spletni pisarni. 

Ker pa bodo ti dogodki drugič v Sloveniji hkrati tudi t.i. DIAMOND CLUB dogodki (lanskoletni dogodek) boste poleg včlanitvenega nakupa v januarju prejeli brezplačno stekleničko 10 ml mešaniceproti napetosti in glavobolom PAST TENSE!

Kaj morate STORITI?

Če ste spoznali doTERRO preko naju, se na mcebasek@gmail.com ali na andreja.cebasek@gmail.com javite in vam sporočiva kdaj bo dogodek v vašem kraju.. od Primorske do Prekmurja, od Gorenjske do Dolenjske, dogodki se bodo namreč tekom celotnega časa pripravljali po celi Sloveniji.

V komentarjih spodaj se bodo sproti objavljali seznami dogodkov, morda se organizira tudi blizu vašega doma :)


NOVI IZDELKI


S tem mesecem pa so v Evropi končno na voljo tudi novi izdelki, ki so bili pri nas že predstavljeni in sicer na prvi Post-konvenciji v Sloveniji, ki je potekala v mesecu oktobru 2015. Izdelki so podrobneje predstavljeni TUKAJ. Novi deodorant, olja za pomoč pri uravnavanju čustev, novi difuzor, Digest Zen tablete, redčena olja iz Family Physician Kita, Breathe v mazilu, nova zelenka in zelena meta.. ah ja, prekrasno!

doTERRA evropska KONVENCIJA 2016


Pohitite, da se v first minute ponudbi še lahko prijavite na veliko evropsko konvencijo doTERRA 2016. Od 3-4.junija 2016 bo potekala v prekrasni Pragi. Znižane vstopnice in možne rezervacije hotelov še na voljo. Najlepši način, da se spoznate z doTERRO v živo in mednarodnih krogih!

***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.