NOVOSTI V MESECU FEBRUARJU

IZDELEK MESECA

Izdelek meseca je v februarju 5ml namenske mešanice za AROMA TOUCH. Pripravna mentolasta mešanica poskrbi za sprostitev mišic, pomirja napetosti in vnetja, sproščujoče vpliva na vsa tkiva in telesne sisteme. Zelo priročna za čas po vadbi in eden glavnih elementov Aroma touch tehnike.Vsebuje eo ciprese (stimulira srčno-žilni obtok), poprove mete (deluje hladilno in omili bolečine, poživi), majarona (omili vse tenzije/napetosti), bazilike (omili vnetja, ugodno vpliva na živčni sistem), grenivke (omili bolečine in utrujene mišice) in sivke (pomirja vsa tkiva, revitalizira).Izdelek brezplačno prejmete za vsa članska LRP naročila do 15.2. za več kot 125 PV


POPUST NA NAKUP


Od 1-29.2 je 10% ceneje nova namenska mešanica za strast PASSION, ki je polne, pikantne in tople arome. Sestavljajo jo začimbna eo kardamoma, cimeta, ingverja, klinčkov, lesno eo sandalovine, cvetno eo jasmina, absolut vanilje in tropska damiana. Olje je že redčeno v kokosovem frakcioniranem olju, uporabimo ga za dvig energije, entuziazma, kreativnosti, bodisi ob lenih jutrih, čez dan ali na delu. Odlično deluje predvsem z nanosom na pulzne točke.


Dogodki NEW YEAR NEW YOU

Še cel mesec februar se lahko spoznavamo na brezplačnih dogodkih NEW YEAR, NEW YOU. Gre za domačen in prijeten način spoznavanja doTerre in njenih izdelkov skozi naše dosedanje izkušnje. Lepo vabljeni vsi, ki se do sedaj z nami še niste uspeli srečati. Dogodki in srečanja potekajo po celi Sloveniji, predvidoma bo nekaj tudi webinarjev, ki jih lahko poslušate od doma. 

*Vsi, ki se FEBRUARJA udeležijo teh dogodkov, so deležni dodatnih ugodnosti ob včlanitvi za vsaj 100 PV in prvem programu zvestobe marca za prav tako 100 PV. Ob tem se vam povrne  100 točk (vrednost nad 100€). Le te točke lahko vnovčite za želene izdelke doTERRA. Na dogodku prejmete tudi potrditveno kodo od izvajalca dogodka, za vklop te ugodnosti. Vsi dogodki, ki se bodo izvajali v živo, bodo hkrati tudi  DIAMOND CLUB dogodki. Le ti potekajo od januarja, pa vse do konca aprila. 

* Vsi udeleženci so tako ob že omenjenih deležni še dodatnih ugodnosti: v februarju za včlanitev za 100PV prejmete brezplačno stekleničko GRENIVKE, za vsaj 400 PV pa 15ml eo GRENIVKE in 15ml namensko mešanico eo BALANCE.

Seznam vseh aktualnih dogodkov najdete v zavihku PREDAVANJA


SIMPATIČNI TRIO VZORČKI


Dosegljivi so trio vzorčki s 1 ml stekleničkami najljubših posamičnih eo in mešanic doTerra. SAMPLE BLENDS TRIO paket tako vsebuje mešanico za podporo dihalnim potem Breathe, mešanico za imunski sistem On Guard in mešanico za podporo prebavnemu sistemu Digest Zen. SAMPLE SINGLE OILS TRIO paketek pa posamična eo poprove mete, čajevca in sivke. Posamičen paketek sestavlja 10 trojčkov. ***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.