POSEBNA BOGO PONUDBA!

BOGO = ˝Buy One, Get One for Free˝.

Ponudba, kot ste si jo ČLANI ali tisti, ki se VČLANJUJETE, vedno želeli! Ta teden bo namenjen prav vam in seveda tudi tistim, ki se z doTERRO šele spoznavate. Velja torej tudi za včlanitvena naročila, tudi ta, na Diamond Club dogodkih med 22. in 27. februarjem.Vsak dan v delovnem tednu bo v ponudbi nekaj drugega, kar pomeni, da bodo v tednu od 22. pa do 27. februarja 2016, na voljo različni izdelki. Šlo bo torej za dnevne akcije "kupi 1 izdelek, dobi 1 izdelek podarjen". Ponudbe se objavljajo vsak dan sproti na doTERRA Europe - Corporate5 dni, 5 ponudb. Dnevne ponudbe se bodo sproti objavljale spodaj!

Pazite, da boste dnevni nakup opravili znotraj 24 ur (00:00-23:59), ko ponudba velja in pred pričetkom nove ponudbe. Nakupa na LRP ne morete shraniti in ga poslati kak drug dan. Nakup lahko opravite kot včlanitveno standardno naročilo,  kot obstoječi član standardno naročilo ali na stari ali na novo nastavljeni program zvestobe LRP. Na dan lahko na posamičen LRP kupite do 5 izdelkov. Dnevna ponudba velja dokler zaloge ne poidejo.


Za cenejše stroške pošiljanja priporočam med sočlani skupinski nakup in medsebojno razdelitev PTT stroškov. V tem primeru (sploh če gre za več kot 50PV vredno naročilo)  se vam vsekakor za povračilo točk izplača opraviti LRP naročiloPri nakupu nad 50 PV točk prejmete povračilo točk samo za kupljeni (ne podarjeni) izdelek. 


Kako naročim izdelek - kot standardno naročilo?


 1. Vpiši se v svojo spletno pisarno.
 2. Izberi dnevni Bogo izdelek s pripadajočo kodo, ki je podana pod sličico dnevne ponudbe
 3. Nato nadaljuj z nakupom: košarica oz. voziček (Cart). Lahko dodajaš tudi ostale izdelke.
 4. Izberi ˝Continue˝ 
 5. Dokončno potrdi nakup z  ˝Process Order Now˝
 6. Po e-mailu prejmeš potrditveno naročilo 


Kako naročim izdelek - kot LRP naročilo?


 1. Vpiši se v svojo spletno pisarno.
 2. Pod zavihkom SHOP izberi "št. obstoječega LRP" ali "Create new LRP Order"
 3. Izberi dnevni Bogo izdelek s pripadajočo kodo, ki je podana pod sličico dnevne ponudbe
 4. Nato nadaljuj z nakupom: košarica oz. voziček (Cart). Lahko dodajaš tudi ostale izdelke.
 5. Izberi ˝Continue˝ 
 6. Dokončno potrdi nakup z  ˝Process Order Now˝
 7. Po e-mailu prejmeš potrditveno naročilo 

Lep, dišeč in obdarovanja poln teden vsem!


Ponudba za ponedeljek  22.2.
V košarici izberite izdelek 30240001, kliknite na rumeni gumb ˝Continue˝ in na naslednji strani se vam bo prikazal med izdelki pod 15 ml Ylang Ylang (afrodiziak, za parfume, masažne mešanice, za pomiritev, zniževanje pritiska) še podarjeni 15 ml Wintergreen (za bolečine in težave ob revmatoidnem artritisu, ob vnetjih), s pripisom ˝PROMO item˝.


Vroča ponudba za torek 23.2.
V košarici izberite izdelek 33160005 , kliknite na rumeni gumb ˝Continue˝ in na naslednji strani se vam bo prikazal med izdelki pod najzmogljivejšim difuzorjem Lotus še podarjena 15ml mešanica za podporo imunskemu sistemu On Guard, s pripisom ˝PROMO item˝.

Slastna ponudba za sredo 24.2.
V košarici izberite izdelek 34330001, kliknite na rumeni gumb ˝Continue˝ in na naslednji strani se vam bo prikazal med izdelki pod škatlico jabolko-cimet tablicami za naravni nadzor apetita (izvleček iz špinače) še podarjena škatlica limona tablic, s pripisom ˝PROMO item˝.

Za želodec blagodejna ponudba za četrtek 25.2.
V košarici izberite izdelek 31030001, kliknite na rumeni gumb ˝Continue˝ in na naslednji strani se vam bo med izdelki prikazala poleg 15ml mešanica eteričnih olj za podporo prebavnemu sistemu Digest Zen,  za vse za trebušne težave, bodisi krče, drisko, zaprtost, slabost tudi embalaža z mehkimi kapsulami Digest Zen s pripisom ˝PROMO item˝.

Osvežilna ponudba za petek 26.2.
V košarici izberite izdelek 30790001, kliknite na rumeni gumb ˝Continue˝ in na naslednji strani se vam bo poleg 15ml eo bergamotke prikazalo med izdelki še 15ml eo poprove mete, s pripisom ˝PROMO item˝.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.