BI IMELI KAR TRI BREZPLAČNA OLJA doTERRA?


DA, prav berete, kar tri brezplačna olja!
Samo še danes in jutri! 
29.- 30. april 2016

Končuje se namreč čas Diamond Club dogodkov!
Tudi vi lahko ob včlanitvi za 100 PV prejmete kar tri brezplačna olja:


  1. CITRUS BLISS 15ml je namenska mešanica eo citrusov in vanilije, mešanica ki razveseli, dviga razpoloženje in je krasna v poletnem parfumu! 
  2. TERRASHIELD 15ml je namenska, že redčena mešanica eo in odlični naravni repelent proti klopom in komarjem. Uporabimo ga tako na malih kot velikih, tudi štirinožnih!
  3. Ob že omenjenih dveh pa lahko brezplačnega tretjega izberete med naslednjimi eo: Eo DIVJE POMARANČE, eo LIMONE, eo GRENIVKE ali eo LIMONSKE TRAVE. Vsa so mnogouporabna predvsem za čas pomladi in poletja.


Prvo podarja podjetje v okviru Diamond Club dogodkov, drugo lahko prejmete, ker sama sodelujem v izobraževanju 11 tednov. Tretje olje podarjam sama in so na voljo le 29. in 30.4. oz. dokler zaloge ne poidejo. Za pogoje pridobitve več informacij mi pišite na mcebasek@gmail.com ali pokličite na 041 902 293 (Maja Čebašek). 

***Članstvo doTERRA traja 12 mesecev od včlanitve, nudi vse izdelke 25% ceneje in na srečo NE obvezuje rednih nakupov, nudi le mnogo ugodnosti (program zvestobe LRP, bonuse).

KAJ NAJ KUPIM?

Spisala sem listo in uporabnost meni najljubših in predvsem ugodnih izdelkov doTERRE. Celoten sestavek najdete v TEM PRISPEVKU.

Meni zelo uporabni pa so tudi PAKETI OLJ, ki vas letne članarine (sicer 24,40€) oprostijo.  

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.