NOVOSTI V MESECU APRILU


IZDELEK MESECA

Izdelek meseca je mešanica BREATHE (5ml) iz eo lovorja, poprove mete, evkaliptusa, čajevca, limone, ravensare aromatica in kardamoma. Primerno za vse respiratorne težave: kašelj, vnetja dihal, astma, bronhitis ipd. Pomaga vzdrževati občutek čistih dihalnih poti in lažjega dihanja ter hkrati zmanjšuje vpliv sezonskih groženj. Uporabljamo in mažemo na prsa, za lopaticami, na stopala, v difuzorju za mirnejše spanje ali pa inhaliramo kar direktno iz stekleničke. Izdelek brezplačno prejmete za vsa članska LRP naročila do 15.4. za več kot 125 PV. 


POPUST NA NAKUP


Od 1.-30 aprila je 10 % ceneje LIMETA (15ml) pridobljena s hladnim stiskanjem lupinice sadeža. Je močan antioksidant, podpira imunski sistem, deluje osvežilno, dviga razpoloženje in koncentracijo. Zaradi svojih čistilnih lastnosti ga lahko uporabljamo za čiščenje površin, patogenov v zraku - v difuzorju, kremi za telo, šamponu, pri kulinariki ter v kozarcu vode (sveža citrusna aroma). Deluje antibakterijsko, protivnetno in protivirusno. Pomaga tudi ob poletni vročini pri vadbah na prostem in srbečicah zaradi pikov insektov. 


VRTNICA IN JASMIN


V času od 1.-30. aprila bo član z vsaj 4 včlanitvami za 100 PV vrednostnih točk prejel brezplačno eo JASMINA (5 ml), z 7 včlanitvami eo damaščanske VRTNICE (5 ml) in ob 11 včlanitvah, kar oba eo. Eterična olja se zelo težko pridobi in med vsemi sta zelo cenjena!

Več o mesečni ponudbi TUKAJ


DIAMOND CLUB DOGODKI 


DIAMOND CLUB dogodki bodo še zadnji mesec april potekali po celi Sloveniji. Dogodki so brezplačni in namenjeni vsem tistim, ki se z Doterro še niso srečali. Tisti, ki se boste v tem mesecu udeležili teh dogodkov, boste deležni dodatnih ugodnosti ob včlanitvi za vsaj 100 PV (prejmete brezplačno olje) in ob opcijskem programu zvestobe maja za prav tako 100 PV (prejmete brezplačne točke). Ob slednjem se vam povrne do 25 točkLe te točke lahko unovčite za želene izdelke doTERRA. 

*Vsi udeleženci so tako ob že omenjenih deležni še dodatnih ugodnosti: v aprilu za včlanitev za 100 PV prejmete brezplačno 15ml stekleničko CITRUS BLISS za vsaj 400 PV pa še 5ml eo KLASASTE/ZELENE METE (SPEARMINT). 


Seznam aktualnih dogodkov v tem mesecu najdete TUKAJ.***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.