ETERIČNA SREČANJA v polnem zagonu, za kogarkoli in kjerkoli

Lep majski večer vsem vam!


Zanima me, koliko vas je novih in bi radi izvedeli kaj več o eteričnih oljih in imeli odlično predstavitev? Kako eo učinkujejo, kaj vse lahko z njimi počnemo? Našla sem namreč krasen način, kjer lahko na predstavitvi na Facebooku sodelujete brez da se vozite kamorkoli, iz domačega naslonjača, kadarkoli v vašem polnem dnevnem urniku. Seveda boste tisti, ki boste sodelovali v živo, nagrajeni. Tisti, ki vam ura ne bo odgovarjala, pa boste imeli še nekaj dni časa, da pogledate kaj vse smo se naučili in kaj pokomentirali. Takrat ko boste sami utegnili. Med vašo malico, kosilom, med tem ko dete spi, ko se vozite z vlakom ali busom. Ob vseh prostih trenutkih dneva, čez toliko tem predstavitve, kolikor vam bo čas trenutno dopuščal. Brezplačno, neprodajno, informativno in zabavno!

Do takrat pa lepo povabljeni na mesečna srečanja v živo!


  • 18. maj ob 11:00, Kavarna Mozaik, Trg Komandanta Staneta 6, LJ
  • 19. maj ob 11:00, Jazz Club Gajo, Tomšičeva ulica 12, LJ
  • 20. maj ob 17:30, okrepčevalnica Prestige, Žeje pri Komendi 104
  • 24. maj ob 17h, Murkova ulica 10, Podutik, LJ
  • 26. maj ob 10h in 17h, Kavarna Sonček, Stantetova ulica 9, Ivančna Gorica
PRIJAVE zaželene zaradi organizacije: najdete me na zs na Facebooku041 902 293 ali mcebasek@gmail.com.

Seveda pa še vedno velja odprto povabilo. Če se vas zbere vsaj 5 radovednih, lahko pridem kamorkoli po Sloveniji in vam priredim brezplačno in kreativnosti polno predstavitev na temo, ki jo želite.

Imejte kar se da lep večer!
Vaša Maja

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.