IMMORTELLE, mešanica eo za pomlajevanje in kolekcija linije VERAGE

Mešanica eo IMMORTELLE je anti-age mešanica, ki se izdaja v 10ml, Roll-On-u. za podlago si lahko namažete svojo najljubšo kremo, čez pa porolate malo te mešanice. Če bi si želeli narediti svoj izdelek z oljem ali kremo, z nožičem privzdignite plastični nastavek s kroglico in kapljice izbrizgajte s kapalko, ki se lahko kupi v vsaki lekarni ali čebelarskem centru.
SESTAVINE - sama prestižna in dragocena eterična olja: eo kadilna bosvelija, havajska sandalovina, sivka, mira, laški smilj, damaščanska vrtnica.

UČINKOVANJE: kožo zgladi, jo zaščiti pred zunanjimi vplivi, ji vrača mehkobo, zdrav in mladosten videz.

PRI NAS DOMA: je res odlična mešanica za mojo problematično kožo in hiperpigment.

 1. Glede na to, za kako dragocena eo gre, sem najprej naredila skromno mešanico s 5ml arganovega olja in nekaj kapljicami mešanice Immortelle. Diši omamno! 
 2. Preizkusila pa sem tudi kremico. Zjutraj in zvečer sem si s svojo, doma narejeno kremico iz kokosa, kariteja, svetlina in eo namazala po obrazu in vratu, čez svoje pigmentne madeže (hiperpigmentacija) pa dodala še 2 kapljici omiljene mešanice z Immortelle. Učinek je bil, saj kar nisem mogla verjeti, viden že v enem tednu! 
 3. Trenutno jo preizkušam tudi v svoji kremi s hidrolatom jasmina in oljem grozdnih pešk, aloe vero, koencimom Q10 in vitaminom E. Sem tudi zelo zadovoljna. Še kaka fina maska, piling sedaj do poletja, pa upam da počasi revitaliziram te spodnje plasti kože in si še bolj izničim ta poudarjeni pigment na čelu, nosu in licih.. Pa seveda pazim še na vse ostalo, da bo tako tudi ostalo.

Dekleta poročajo tudi o zelo učinkoviti uporabi te mešanice pri brazgotinah, celjenju krast, mazanju presredka v času nosečnosti, obnavljanju kožnih nepravilnosti kot so gube, strije,..

Immortelle je krasno darilo narave znotraj ESSENTIAL SKIN CARE in VERAGE  kolekcije za zrelo kožo! Za vse, ki neradi ustvarjate sami ste pristaši naravne kozmetike.

Ta mesec (1.-31. maja) ob vseh nakupih za 200 PVvrednostnih točk prejmete IMMORTELLE, kar 122€ vredno mešanico eo, brezplačno! Več informacij na mcebasek@gmail.com ali na 041 902 293.

KOLEKCIJA VERAGE • CLEANSER - čistilni gel (divja pomaranča, bazilika, čajevec, aminokisline, oljčno in kokosovo olje).
 • TONER - izenačevalec  (eo ilang-ilang, palmarosa, nepozebnik, koriander, cipresa in aloe-vera). 
 • SERUM (eo kadilna bosvelija, havajska sandalovina, prava sivka, mira, vrtnica v mešanici z oljčnim oljem, jojobo, makadamijo). 
 • MOISTURIZER - vlažilni losjon  (eo jasmin, jagode rakitovca, brinovih jagod, vit. E, maščobne kisline, karitejevo maslo, ekstrakt iz lubja Phellodendron amurense). 
Kako jih uporabiti?

 1. Obraz si navlažiš z vodo in CLEANSER (1 brizg) s krožnimi gibi v smeri navzgor naneseš od vratu do vrha obraza, spereš z vodo in osušiš. 
 2. TONIC (2 brizga) za vlažnost kože nežno vmasiramo na očiščeno kožo. 
 3. HYDRATING SERUM (1 brizg) z mešanico eo Immortelle (SuperDuper!) s krožnimi gibi v smeri navzgor vmasiramo od vratu do čela. 
 4. Treatma zaključimo z MOISTURIZER-om (1 brizg) v enakem postopku nežno vmasiramo. Jaz sem se počutila kot da bi prišla z obrazne masaže, vonjave vseh teh opojnih pripravkov so me čisto umirile, koža pa je bila nežna in voljna ko dojenčkova ritka.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.