NOVOSTI V MESECU MAJU

IZDELEK MESECA


Izdelek meseca je CEDRA (15ml), ki je odličen analgetik poznan po svojem lesnem vonju. Aroma eo blagodejno vpliva na počutje in vrača vitalnost. Meni osebno eden izmed najbolj všečnih eteričnih olj in tako jo vsakodnevno uporabljam v svoji dnevni kremi. Kožo očisti, jo obnavlja in uravnava delovanje lojnic. V difuzorju jo uporabim za čiščenje in vzdrževanje dihalnih poti. V prihajajočih mesecih jo bomo rabili, saj odganja tudi insekte. Uporaba v masažni terapiji pa sprošča in pomirja duha ter dušo. Izdelek brezplačno prejmete za vsa članska LRP naročila do 15.5. za več kot 125 PV. 

POPUST NA NAKUP


Od 1.-31. maja je 10 % ceneje REVEAL FACIAL SYSTEM (50 ml) na bazi eo divje pomaranče, limete, bučnih encimov in peptidov. Spa za nego obraza nežno odstrani odvečno kožo, jo obnovi, vrne mladosten videz, sij in uravnan ten. V setu je čistilec s pilingom (Refining Polish) in aktivator za obnovo kože (Peptide Activator). Uporablja se 1-2 tedensko oz. po potrebi. 

VRTNICA IN JASMIN


V času od 1.-15. maja se nadaljuje PONUDBA s prejšnjega meseca. Še je torej čas za eo JASMINA (5 ml) z 4 včlanitvami, VRTNICE (5 ml) z 7 včlanitvami in oba eo z 11 včlanitvami. Tisti, ki ste eo že prejeli, lahko ponovno brezplačno prejmete JASMIN z 15 včlanitvami za 100 PV vrednostnih točk, damaščansko VRTNICO z 18 včlanitvami in oba eo z 22 včlanitvami. Med vsemi eo sta zelo cenjena, težko pa se ju tudi pridobi. 


200 PV PONUDBAZa katerikoli nakup za 200 PV vrednostnih točk v času od 1-31. maja prejmete brezplačno roll-on mešanico eo IMMORTELLE (10 ml). Vsebuje dragocena eo kadilne bosvelije, havajske sandalovine, sivke, mire, laškega smilja in damaščanske vrtnice. Je anti-age mešanica, katero porolate po koži po uporabi svoje najljubše kreme ali pa si posamezno kapljico izbrizgate s kapalko (po odprtju nastavka). Kožo zgladi, jo zaščiti pred zunanjimi vplivi in ji vrača mehkobo, zdrav ter mladosten videz

Dekleta poročajo o zelo učinkoviti uporabi te mešanice pri brazgotinah, celjenju krast, mazanju presredka v času nosečnosti, obnavljanju kožnih nepravilnosti kot so gube, strije...

Več o mesečni ponudbi TUKAJ


***

Prispevki v blogu so avtorsko delo. Prosim da ob deljenju posredujete povezavo do prispevka ali navedete avtorja.

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.