FB video predstavitev v živo!

Eteričnih olj še nisi uporabil/a, pa te mika ali pa le še premišljuješ, ali boš olja sploh znal/a uporabljati, če si jih kupiš? Potem te morda zanima Moja FB VIDEO predstavitev na to temo v živo. :)


KJE IN KDAJ?
Iz domačega naslonjača in v času, ki ti ustreza!.

KAKO VSE SKUPAJ POTEKA?
Ogledaš si mojih 20 filmčkov (vsega skupaj jih je za 50 min), gledaš jih v posredovanem zaporedju, poslušaš zastavljena vprašanja, odgovarjaš in se poteguješ za dišečo NAGRADICO. Le to lahko prejme le eden izmed vas, ki na vprašanja odgovori V NEDELJO med 20-22h, ko vse skupaj poteka v živo. Tudi jaz sem ta čas za vas na voljo V ŽIVO. Na vsa vaša nadaljnja vprašanja vam odgovorim v najkrajšem možnem času!

IMAŠ 3 DNI ČASA
Vračaš se lahko še 3 dni. Prav vsi, tudi zamudniki. Filmčke si ogleduješ v svojem prostem času in v tempu, ki ti odgovarja. Ko se vrneš, nadaljuješ, kjer si prejšnjikrat končal/a.

VSEBINA
V posamičnih temah predajam svoje izkušnje in znanja o uporabi eteričnih olj, o tem kaj pomeni CPTG in CO-IMPACT sourcing v praksi, kako se eo lahko uporabljajo in predstavljam vseh 10 olj iz Family Physician in Home Essentials paketa. Na kratko razložim kje se izdelke lahko kupi, kaj je LRP, POM in ostali bonusi, kateri paketi članarine oproščajo, kaj pomeni delati doTerro.

POVABILO K TAKI PREDSTAVITVI
Tudi ti si lahko gostitelj/ica takšne zaprte predstavitve, kamor povabiva le tvoje znance, ki jih tema zanima in o njej želijo izvedeti nekaj več. Kot gostitelj/ica prejmeš dišeče darilce, eden od tvojih znancev pa prav tako ob koncu prejme dišečo nagradico.

OCENA
Vesela bom tudi tvojih vtisov in nadaljnjih napotkov, da bi bila za vas še bolj koristna!

KJE SE BO VSE SKUPAJ ODVIJALO?
Piši mi, opiši kako si se ali se še nisi z eo srečal/a, pa ti pošljem povezavo z vabilom :)

Komentarji

OPOZORILO

Kakovostna, čista eterična olja terapevtske kvalitete so za uporabo enostavna in varna, vendar jih moramo uporabljati po navodilih podjetja in razumno. Blog je kompendij naših izkušenj, uradnih napotkov podjetja doTerra in priporočil strokovne literature Modern Essentials in Emotions & Essential Oils: A Modern Resource For Healing. Eterična olja niso nadomestek vašega zdravila, svetovalke nismo diagnostiki in ne predpisujemo zdravljenja. Svetujemo lahko le iz svojih izkušenj in izkušenj naših bližnjih. Zaradi vaše uporabe eteričnih olj ne moremo odgovarjati za morebitne težave ali posledice, ki bi se morebiti pojavile.